Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
nie ma to jak mieszać religie do tematu w którym nie ma ona nic do rzeczy
po prostu pewne zachowania odróżniają nas od zwierząt, a jak dla mnie to możesz się i ruchać na ulicy
Niezależnie od głębokości kija w dupie ludzie są zwierzętami.
No i oczywiście naukowo udowodnionym faktem jest, że widok kawałka pośladka wypala oczy i fragment mózgu od oka aż do potylicy.
.
.
.
spierdolenia umysłowego...
a skąd wiesz czy w tym przybytku nie było dajmy na to dzieci, więc stosując Twoją piękna definicje dobrej zabawy jakaś krzywda w młodym umyśle może powstać
No tak. Kiedy brakuje argumentów, to zawsze można kierować się troską o dobro dzieci. Tylko że z każdego billboardu, z każdego bloku reklamowego w tv bije więcej nagości, niż zademonstrowała ta para.
Człowiek to zwierzak jak każdy inny. Również kieruje się instynktami. Tylko edukacja i wychowanie może sprawić, że taka ludzka małpa wytrzyma w garniturze przy komputerze i nie zacznie walić konia na widok koleżanki. Chociaż zdarza się, że mimo wychowania instynkt bierze górę i biednego koniobijcę zamykają w kryminale za "inne czynności seksualne".
Jak rzekł Freud (wiem, jebany stary Żyd) jedyną dewiacją jest brak zainteresowania seksem.
Także jak ktoś robi z siebie świętego to oszukuje sam siebie zabijając swoje instynkty.
Albo kłamie albo wg. słów Freuda jest rzeczywiście pojebany.
oczywiście duża część z użytkowników sadisitca będzie pokazywać w komentach jak bardzo jest to ok, ruchanie publicznie, przy ladzie w sklepie, jacy to nie jesteśmy wyzwoleni, postepowi itp itd., reszta to będzie ciemnogród robiący to po ciemku, problem jest jeden Ci pierwsi jedyne co zapewne widzą to swoja ręka
wszystko jest dla ludzi ale trochę kultury mi osobiście nikt nie wmówi że to jest normalne(filmik), tyle moich wypocin w temacie
róbta, co chceta
Może dla większości oglądanie seksu jest czymś satysfakcjonującym ale kurwa. Jest to czynność fizjologiczna jak szczanie czy sranie i nie każdy (nie tylko prawiczek czy jakiś niemogący poruchać frustrat) chciałby spontanicznie być świadkiem czyjegoś bolcowania. Zwłaszcza przy jedzeniu.
Nie wiem, czy nie wiecie co to jest seks, czy macie jakieś halucynacje. Otóż na filmiku nie ma żadnego seksu. Jest dotknięcie pośladka i otarcie się o pośladki.
Moim zdaniem włożył.
Polskie katoliki ruchają się tylko w celu prokreacji. Zawsze bez zabezpieczenia, po ciemku i broń boże, żeby nie czerpać przyjemności bo grzech. I należy pamiętać, że finał zawsze w pipce bo jak się uleje poza to znowu grzech. W dupkę nie wolno bo też grzech. Przejebane.
Także dla polskiego katolika odrobina perwersji to grzech niesłychany. Seks jest fuj a pam buk to wymyślił ruchanie i teraz za nie każe.
I należy odróżniać katolika od polskiego katolika bo to nie to samo.
Karze, od karać. Nie od kazać.
Słownik języka polskiego
seks
1. «ogół spraw i czynności związanych z zaspokajaniem popędu płciowego»
2. «czyjaś atrakcyjność seksualna»
A moim zdaniem tez włożył.
Z perspektywy kolesia: Ale mam zajebistą babe, da sie posuwać nawet w kolejce, zero nudy w związku.
Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów