Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Co to kurwa "dźgną"?
Od tygodnia coraz większy wysyp osób które nie potrafią odmieniać czasowników.
DŹGNĄ kurwa...
Ile wy kurwa macie lat? Wakacje w gimbazie się zaczęły?
Co to kurwa "dźgną"?
DŹGNĄ kurwa...
Taki mamy kurwa Świat. Wymyślili dysleksję, dysortografię, dyskalkulię.
Kiedyś dostałeś 15 razy liniałem na dupsko, wezwali ci rodziców do szkoły, w domu ojciec poprawił i nagle zacząłeś przyswajać wiedzę.
Dziś durnie produkują "kalekich" i jeszcze na to znajdują ww. uzasadnienie. Może nie były to najlepsze metody, ale na pewno skuteczne. A jak nie skutkowały, to trafiałeś do klasy lub szkoły specjalnej. Dziś tak nie wolno...
materiał torpeda!! temat, opis... oglądajcie do końca, trzyma w napięciu
Ile wy k***a macie lat? Wakacje w gimbazie się zaczęły?
Co to k***a "dźgną"?
DŹGNĄ k***a...
No nie wiem, „Polska język, trudna język”
Czego kurwa nie wiesz?
MNIE dźgną (oni w przyszłości mnie wezmą i dźgną). To jedyne poprawne zastosowanie "DŹGNĄ".
Ja pierdole... dałeś mi kurwa obrazek na którym to masz i nawet nie potrafiłeś... ja pierdole...
Niech mi ktoś powie, że on trolluje z wiekiem 24 lata w profilu.
Nie kompromituj się już, bo to aż szkoda słów. Nie lepiej było się wyłgać, że zrobiłeś literówkę i zjadło ci literkę "Ł"? A teraz już po ptokach, samozaoranie level master. I jeszcze kozaczy, uważa się za mądralę Chciał się pochwalić wygooglowaną "wiedzą" z pierwszej klasy podstawowej, że zna słówko i umie pisać. Stary cep, który musi się dowartościowywać pisaniem słówek, ale nawet tego nie umie, nie mówiąc o przyjęciu na klatę konstruktywnej krytyki. Teraz będzie pisał, że firefoxik mu nie podkreślił, więc biedaczek nie wiedział, że w tym kontekście nie można użyć tego słowa...
Ja jebię, co za upadek, żal mi ciebie, musisz mieć strasznie gówniane życie. Ogarnij się.
Czego kurwa nie wiesz?
MNIE dźgną (oni w przyszłości mnie wezmą i dźgną). To jedyne poprawne zastosowanie "DŹGNĄ".
Ja pierdole... dałeś mi kurwa obrazek na którym to masz i nawet nie potrafiłeś... ja pierdole...
On troluje tak naprawde ma 10 lat
Nie kompromituj się już, bo to aż szkoda słów. Nie lepiej było się wyłgać, że zrobiłeś literówkę i zjadło ci literkę "Ł"? A teraz już po ptokach, samozaoranie level master. I jeszcze kozaczy, uważa się za mądralę Chciał się pochwalić wygooglowaną "wiedzą" z pierwszej klasy podstawowej, że zna słówko i umie pisać. Stary cep, który musi się dowartościowywać pisaniem słówek, ale nawet tego nie umie, nie mówiąc o przyjęciu na klatę konstruktywnej krytyki. Teraz będzie pisał, że firefoxik mu nie podkreślił, więc biedaczek nie wiedział, że w tym kontekście nie można użyć tego słowa...
Ja jebię, co za upadek, żal mi ciebie, musisz mieć strasznie gówniane życie. Ogarnij się.
Jprd, dramat, dopiero teraz się skapnąłem o co chodzi o literę "ł". Jestem jebanym analfabetą.
Czego k***a nie wiesz?
Odbiorę ci wiarę w przyszłość ludzkości, nie trolluję.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów