Na filmie darcie się pani ratownik po zdarzeniu.
Info
Źródło
PS. Pozdrawiam ratowników medycznych, oby jak najmniej takich przypadków.
Co to kurwa "dźgną"?
Od tygodnia coraz większy wysyp osób które nie potrafią odmieniać czasowników.
DŹGNĄ kurwa...
Ile wy k***a macie lat? Wakacje w gimbazie się zaczęły?
Co to k***a "dźgną"?
Od tygodnia coraz większy wysyp osób które nie potrafią odmieniać czasowników.
DŹGNĄ k***a...
Czego kurwa nie wiesz?
MNIE dźgną (oni w przyszłości mnie wezmą i dźgną). To jedyne poprawne zastosowanie "DŹGNĄ".
Ja pierdole... dałeś mi kurwa obrazek na którym to masz i nawet nie potrafiłeś... ja pierdole...
Niech mi ktoś powie, że on trolluje z wiekiem 24 lata w profilu.
Die motherfucker die motherfucker die.Nie kompromituj się już, bo to aż szkoda słów. Nie lepiej było się wyłgać, że zrobiłeś literówkę i zjadło ci literkę "Ł"? A teraz już po ptokach, samozaoranie level master. I jeszcze kozaczy, uważa się za mądralę Chciał się pochwalić wygooglowaną "wiedzą" z pierwszej klasy podstawowej, że zna słówko i umie pisać. Stary cep, który musi się dowartościowywać pisaniem słówek, ale nawet tego nie umie, nie mówiąc o przyjęciu na klatę konstruktywnej krytyki. Teraz będzie pisał, że firefoxik mu nie podkreślił, więc biedaczek nie wiedział, że w tym kontekście nie można użyć tego słowa...
Ja jebię, co za upadek, żal mi ciebie, musisz mieć strasznie gówniane życie. Ogarnij się.
Czego k***a nie wiesz?
Niech mi ktoś powie, że on trolluje z wiekiem 24 lata w profilu.