📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Ciekawe, czy byś się tak dobrze bawił, gdyby to tobie tak spuszczano łomot? Gwarantuję, że uśmiech zszedłby z Twojej twarzy a w jego miejsce pojawiły się łzy z bólu.
Basika063 napisał/a:
Ciekawe, czy byś się tak dobrze bawił, gdyby to tobie tak spuszczano łomot? Gwarantuję, że uśmiech zszedłby z Twojej twarzy a w jego miejsce pojawiły się łzy z bólu.
Dokładnie!
Od siebie dodam, że musisz być chory psychicznie jeśli bawią cię takie rzeczy. Lecz się sadysto!
W twym bólu szczęscia szukają!
Ta cipa, która dobiegła by kopać, rusza się jak paralityk. Po dokładnym sfilmowaniu ryja, zasłania łeb kapturem. Kurwa, co za jełop To samo mu w więzieniu zrobią. Z dupą.
sam się lecz, skoro wchodzisz na sadystyczne forum i nie wiesz po co tu jesteś...
@KNT
sam się lecz, skoro wchodzisz na sadystyczne forum i nie wiesz po co tu jesteś...
Grzecznie się bawcie chłopaki. Bez wyzwisk mi tutaj.
Uprzedzając fakty.
Uprzedzając fakty.
~Gawith masz 100% rację. 2 na 1 to nie honorowo, gdyby stanęli jeden na jednego, niechby się naparzali, skoro nic lepszego nie mają do roboty, tylko muszą sobie oklepać ryje.
Ale Wy łosie jesteście (post #1, #2)
Bawi mnie to, jak ta walka jest przeprowadzana, jak koleś się potyka i zasłania ryj.
Ale Wy to ciemna masa.. więc nie zrozumiecie tego
Bawi mnie to, jak ta walka jest przeprowadzana, jak koleś się potyka i zasłania ryj.
Ale Wy to ciemna masa.. więc nie zrozumiecie tego
cyklop28 ciemny to jesteś Ty' bo zupełnie nie kumasz o co mi chodzi
@Gawith
Każdy dres ci to powie jak w pobliżu nie ma kolegów...
Jacy moderatorzy tacy userzy.
Cytat:
Ale 2vs1 to nie honorowo :/
Każdy dres ci to powie jak w pobliżu nie ma kolegów...
To rozjaśnij ciemnotę o światła damo...
O rany, wypowiadacie sie, a nie macie pojęcia co tam się działo.
Jak wracasz w nocy od dziewczyny i podejdzie do Ciebie dres to co? Też nie wyciągniesz batona/kastety (jeśli masz) do obrony, "bo nie honorowo"???
Honorowa walka jest wtedy, jak umawiasz się z kimś z jakiegoś powodu na solówkę 1 na 1.
Jak gamoń zaczepia na ulicy to niech liczy się z tym, że w pobliżu może być mój znajomy, albo że mam teleskopa przy pasku.
Najczęściej wtedy jak zjeb baranieje na widok rozkładanej pałki skamleć "honorowo, honorowo". Było kurwo nie zaczepiać przypadkowej osoby, bo to już jest niehonorowe.
Jak wracasz w nocy od dziewczyny i podejdzie do Ciebie dres to co? Też nie wyciągniesz batona/kastety (jeśli masz) do obrony, "bo nie honorowo"???
Honorowa walka jest wtedy, jak umawiasz się z kimś z jakiegoś powodu na solówkę 1 na 1.
Jak gamoń zaczepia na ulicy to niech liczy się z tym, że w pobliżu może być mój znajomy, albo że mam teleskopa przy pasku.
Najczęściej wtedy jak zjeb baranieje na widok rozkładanej pałki skamleć "honorowo, honorowo". Było kurwo nie zaczepiać przypadkowej osoby, bo to już jest niehonorowe.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów