Ale już nie będzie, bo go odwalili.Baltimore, Maryland
Ale już nie będzie, bo go odwalili.Baltimore, Maryland
Po jakiego chuja szarpał zamek? Wystarczyło wcisnąć zwalniacz
To była egzekucja a nie interwencja
A co, widząc gościa z nożem w ręku leżącego na ofierze, miał go grzecznie poprosić o zejście czy może wystosować wniosek o odstąpienie od morderstwa kobiety?
Gościu na widok policji rzucił się na nią, ewidentnie chciał ją zabić, wiec dość szybko go powstrzymali ołowiem. Z takimi się nie negocjuje, takich się utylizuje na miejscu.
W takiej sytuacji nie ma zbyt dużo czasu na kalkulację, trzeba działać. Gdyby się nie rzucił na nią tylko stał z nożem i nie chciał się poddać, zapewne by to przeżył, bo by go podziurawili na tyle żeby spokojnie dożył procesu.
Co ty pierdolisz?! Krzyczał ze 3 razy, żeby rzucił nóż jak już dawno mu wypadł a później do ledwo dychającego typa który ma konwulsje z bólu krzyczy żeby się nie ruszał....
A co, miał mu na ucho szeptać?
Ale tam musialo jebac gownem od tego posranca. Mam na mysli tego panikarza, bo gliniarzem go nazwac nie mozna.
Tego policyjnego imbecyla musieli chyba wyciągnąć z łózka tuż przed orgazmem
Te policyjne zjeby naprawdę potrzebują opieki psychiatrycznej. Wydzierają mordę, jak by ich żywcem ze skóry obdzierali. Panikują, jak baby. Wpadają w niekontrolowaną histerię. Niebezpieczni nawet dla samych siebie.
Co wy pierdolicie za głupoty jebane barany. Krzyk to element psychologiczny, do tego dochodzi adrenalina. Tak są szkoleni i policjant zachował się wzorowo. Polskie nieroby jak zawsze wiedzą wszystko najlepiej o świecie i pierwsi gotowi do krytyki.
koleś od noża to Tyree Moorehead aktualnie Morelead lat 46
Jakiego panikarza, wywalił magazynek prościutko w cel i poprawił pięknie. A krzyczy żeby go słychać było. Idź jeden z drugim postrzelać i potem mówić normalnie.
Smoluch się za furą chował jak tchórz.
Strzelałem. Wiem coś o tym. Taki typ nie nadaje się do policji, a już na pewno nie do używania broni ani do kontaktu z przestępcami i sytuacjami stresującymi.
Ty to jak nasza antifa zła policje be itd, a jak widzisz zagrożenie pierwszy srasz po.majtach i wołasz policja. Idz spac
To że sam się tak zachowujesz nie oznacza, że ja też. Zdziwiłbyś się, jak bardzo nie sram po majtach, a wołania policji oduczyłem się w PL już w latach 90. To ja ganiam policjancików głównie na drogach, dokumentując ich wykroczenia drogowe (https://youtu.be/sCt6XSSe6t4). Poza tym już dawno przekonałem się, że polska policja (jak i polski wymiar niesprawiedliwości) bardziej chroni przestępców niż ofiary, a nierzadko sama jest zamieszana w działalność przestępczą.
[
Układał się do minety a policeman zepsuł randkę
Pierdolisz... Jak ktoś dostanie 5-6 kulek w bebechy to napewno panuje nad tym czy trzyma czy nie trzyma noża... Ten policjant to piszczaca pizda że słaba psychiką
Po jakiego chuja szarpał zamek? Wystarczyło wcisnąć zwalniacz
To była egzekucja a nie interwencja
I świat stał się odrobinkę lepszy. Ta czarna małpa już nikogo nie napadnie z nożem, nikt nie będzie łożyć na jego nic nie warte życie w więzieniu. Dodatkowo zarobi trochę człowiek sprzątający ulice z padliny. Same plusy kolego.
koleś od noża to Tyree Moorehead aktualnie Morelead lat 46
Jakiego panikarza, wywalił magazynek prościutko w cel i poprawił pięknie. A krzyczy żeby go słychać było. Idź jeden z drugim postrzelać i potem mówić normalnie.
Smoluch się za furą chował jak tchórz.
Schował się za furą bo ie chciał dostać rykoszetem o który nietrudno gdy wokoło sam beton.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów