Ale już nie będzie, bo go odwalili.Baltimore, Maryland
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Ale już nie będzie, bo go odwalili.Baltimore, Maryland
Czarny durszlak
Ale tam musialo jebac gownem od tego posranca. Mam na mysli tego panikarza, bo gliniarzem go nazwac nie mozna.
Za ołów w asfalcie zawsze piwo.
Tego policyjnego imbecyla musieli chyba wyciągnąć z łózka tuż przed orgazmem
Ten cymbał powinien polecieć z pracy 20 min po akcji.
Te policyjne zjeby naprawdę potrzebują opieki psychiatrycznej. Wydzierają mordę, jak by ich żywcem ze skóry obdzierali. Panikują, jak baby. Wpadają w niekontrolowaną histerię. Niebezpieczni nawet dla samych siebie.
Podziwiam współpracę partnerów - jeden opróżnia magazynek z 2 metrów do napastnika, drugi chowa się za autem mimo odległości 20 metrów ...
Zachary Rutherford to policjant który strzelał
koleś od noża to Tyree Moorehead aktualnie Morelead lat 46
źródło
Jakiego panikarza, wywalił magazynek prościutko w cel i poprawił pięknie. A krzyczy żeby go słychać było. Idź jeden z drugim postrzelać i potem mówić normalnie.
Smoluch się za furą chował jak tchórz.
koleś od noża to Tyree Moorehead aktualnie Morelead lat 46
źródło
Znawca_Cipek napisał/a:
Ale tam musialo jebac gownem od tego posranca. Mam na mysli tego panikarza, bo gliniarzem go nazwac nie mozna.
KAOTIC.com napisał/a:
Te policyjne zjeby naprawdę potrzebują opieki psychiatrycznej. Wydzierają mordę, jak by ich żywcem ze skóry obdzierali. Panikują, jak baby. Wpadają w niekontrolowaną histerię. Niebezpieczni nawet dla samych siebie.
Jakiego panikarza, wywalił magazynek prościutko w cel i poprawił pięknie. A krzyczy żeby go słychać było. Idź jeden z drugim postrzelać i potem mówić normalnie.
Smoluch się za furą chował jak tchórz.
Ale pięknie ostatnią kulkę "sprzedał". Ten chce dać komunikat "shot fired", a nie czekaj bo się jeszcze rusza, kulka i dokończył komunikat.
Musi wszystkie komunikaty głośno i wyraźnie wypowiadać, by "smoluch" usłyszał i dostosował się do wydawanych poleceń, do tego ton komend musi być stanowczy....
KAOTIC.com napisał/a:
Musi wszystkie komunikaty głośno i wyraźnie wypowiadać, by "smoluch" usłyszał i dostosował się do wydawanych poleceń, do tego ton komend musi być stanowczy....
Smoluch leży na kobiecie z nożem a kretyni się psa czepiają... wg mnie jeszcze jednego magazynka zabrakło dla pewności.
Wpierdolił w gościa magazynek pestek,po czym do trupa celuje i każe puścić nóż.taka trochę policyjna egzekucja na małpoksztaltnym. Mógł dla pewności poprawić z ar15
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów