Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Autor idiota, nie szariat tylko sharij. to nazwisko założyciela "polityczna partia szarija". nowa partia ukraińska która wszystkim przeszkadza bo to młodzi nieskorumpowani ludzie. w całym kraju neofaszysci z "nacjonalny korpus" organizują "polowanie" na członkow//sympatyków partii. ofiara z dziś w stanie ciężkim pobita pod domem
Nie wierzę, że się czegokolwiek sensownego dowiedziałem w takim miejscu.
Autor idiota, nie szariat tylko sharij. to nazwisko założyciela "polityczna partia szarija". nowa partia ukraińska która wszystkim przeszkadza bo to młodzi nieskorumpowani ludzie. w całym kraju neofaszysci z "nacjonalny korpus" organizują "polowanie" na członkow//sympatyków partii. ofiara z dziś w stanie ciężkim pobita pod domem
Źródło mówiło tylko , że był "Party ofa sharia member". Po wpisaniu w google "party of sharia" wyskoczyły mi wyniki ściśle związane z islamem. Oprócz tego przekonała mnie kozia broda pobitego. Napisałem w tytule "zachciało mu się" bo byłem zaskoczony, że są tam takie ugrupowania.
Nawet jeśli popełniłem błąd to określanie mnie mianem idioty pokazuje tylko, że masz jakieś kompleksy i musisz się dowartościować obrażając innych. Skoro tak to zakładam, że kompleksy nie są bezpodstawne. Współczuję zatem i pozdrawiam
PS. Dzięki za czujność.
Nawet jeśli popełniłem błąd to określanie mnie mianem idioty pokazuje tylko, że masz jakieś kompleksy i musisz się dowartościować obrażając innych. Skoro tak to zakładam, że kompleksy nie są bezpodstawne. Współczuję zatem i pozdrawiam
PS. Dzięki za czujność.
Haha, spieprzyłeś opis po całości robiąc fake-a ale to ja jestem ten zły.
Ciapaty i banderowiec,wyrok : Rozstrzelać!
Przed wykonaniem, piwo dla Ukraińca. A potem rozstrzelać. Bądźmy tolerancyjni.
Haha, spieprzyłeś opis po całości robiąc fake-a ale to ja jestem ten zły.
Racja, spieprzyłem. Po prostu nie spodobało mi się określenie "autor idiota". Niech będzie, tym razem ja jestem ten zły.
Peace
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów