...Autor idiota, nie szariat tylko sharij. to nazwisko założyciela "polityczna partia szarija". nowa partia ukraińska która wszystkim przeszkadza bo to młodzi nieskorumpowani ludzie. w całym kraju neofaszysci z "nacjonalny korpus" organizują "polowanie" na członkow//sympatyków partii. ofiara z dziś w stanie ciężkim pobita pod domem
Nie wierzę, że się czegokolwiek sensownego dowiedziałem w takim miejscu.
Autor idiota, nie szariat tylko sharij. to nazwisko założyciela "polityczna partia szarija". nowa partia ukraińska która wszystkim przeszkadza bo to młodzi nieskorumpowani ludzie. w całym kraju neofaszysci z "nacjonalny korpus" organizują "polowanie" na członkow//sympatyków partii. ofiara z dziś w stanie ciężkim pobita pod domem
Źródło mówiło tylko , że był "Party ofa sharia member". Po wpisaniu w google "party of sharia" wyskoczyły mi wyniki ściśle związane z islamem. Oprócz tego przekonała mnie kozia broda pobitego. Napisałem w tytule "zachciało mu się" bo byłem zaskoczony, że są tam takie ugrupowania.
Nawet jeśli popełniłem błąd to określanie mnie mianem idioty pokazuje tylko, że masz jakieś kompleksy i musisz się dowartościować obrażając innych. Skoro tak to zakładam, że kompleksy nie są bezpodstawne. Współczuję zatem i pozdrawiam
PS. Dzięki za czujność.
Fuck lefties!!!Nawet jeśli popełniłem błąd to określanie mnie mianem idioty pokazuje tylko, że masz jakieś kompleksy i musisz się dowartościować obrażając innych. Skoro tak to zakładam, że kompleksy nie są bezpodstawne. Współczuję zatem i pozdrawiam
PS. Dzięki za czujność.
Haha, spieprzyłeś opis po całości robiąc fake-a ale to ja jestem ten zły.
Racja, spieprzyłem. Po prostu nie spodobało mi się określenie "autor idiota". Niech będzie, tym razem ja jestem ten zły.
Peace