Nieogaryna
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:49
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-22, 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
nexia ma zderzak jak w tirze ;]
Pewnie przetrwała z lekkim pęknięciem
kozak241 napisał/a:
W takim wypadku tylko Jedynka , redukcja i w pizde
Jakbys miał do czynienia z samochodem to byś wiedział, ze z napędem na przód, stosując się do Twojej zajebistej rady, i tak by pojechał prosto
Jaka jedynka. Wsteczny potem 5 puścić hamulce sprzęgło jedynka przeplatana z trójką i kierownica w prawo potem hamulec kierownica w lewo sprzęgło i czwóreczka i pełna para potem sprzęgło i wyszedł by z tego cało!
@ALTTON to żeś ładnie to ujął hehe
mogl przyjebac mocno
mógł poszukać pliku odpowiedzialnego za model jazdy, edytować notatnikiem, zmienić wartość w linijce handling odpowiadającą za masę na niższą, po czym zapisać w odpowiednim katalogu z grą i poszedłby idealnie.
kara bedzie i tak!!! 2 tygodnie z ojcem bedzie spał pod jedną kołdrą!!!
kozak241 napisał/a:
W takim wypadku tylko Jedynka , redukcja i w pizde
haha xD miszczunio kierownicy się znalazł. Wbij jedynkę przy 40-50 km/h^^
W takim wypadku to owszem.. mogło by pomóc wbicie 2, gaz do oporu, zaciągnięcie ręcznego, wyciągnięcie przodu, puszczenie ręcznego i wyciąganie tyłu Ale jaka jedynka...?
Cytat:
Cytat:
nexia ma zderzak jak w tirze ;]
w co wyjebalas?
nie ja, mój brat. Walnął centralnie w ścianę i nic.
Zadrapnie niewielkie ;]
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów