📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:34
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
nie dla psa kiełbasa
też miałem kiedyś tak nieznośnego sługe...
To nie szampan to pier..... Cristal;)
drunk drive
O kurwa mac czarnuch chcial by sie nauczyc pic ?? ;o
Przychodzi ów murzyn do apteki i mówi
-poproszę tabletki na zachłanność. Tylko tak duuuuuuuużo.
-poproszę tabletki na zachłanność. Tylko tak duuuuuuuużo.
Ledwo z drzewa zeskoczył i już chce się uczłowieczać
czarny pije białego szampana witaj w moim świecie czarno-skóry
piękna sikawka dwu-batowa z nosa, ale że nie puścił po czymś takim bełta to szacun... no dobra wiem że to murzyn, po prostu mu się udało, bez szacuna.
wystarczyło napisać murzyn
Gówno z dupy napisał/a:
O kurwa mac czarnuch chcial by sie nauczyc pic ?? ;o
Coś czuje, że niebawem wrócisz skąd wylazłeś
widzicie, tak się hardkorowo czyści nos jak się ma katar
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów