📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Wiem że te parawany czy chuj wie co mają służyć, ale nie ma KURWA przez nie widoków .
W sumie to chyba dobrze bo się przynajmniej nie zagapię .
W sumie to chyba dobrze bo się przynajmniej nie zagapię .
Codzienność na A4. Niestety w Polsce autostrady to nadal temat nie do ogarnięcia dla większości kierowców. Dużo osób twierdzi, że to kwestia 2 pasów, natomiast na odcinkach A4 gdzie są 3, zawsze się znajdzie XX baranów, którzy środkowy pas uważają za prawy i jadą nim wolniej lub równo z prawym.
To chyba A4 między Krakowem a Tarnowem. Bochnioki i Brzeszczoki oraz wsioki z okolic tak właśnie jeżdżą - 110 lewym pasem, choć odległość między cieżarówkami 500 - 800 m.
Ale przecież taki ciul WYPRZEDZA!
Ale przecież taki ciul WYPRZEDZA!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów