📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
@up
Bo za 50 km skręca w lewo
Bo za 50 km skręca w lewo
co się czepiacie - pięknie wykonany manewr awaryjny. Chyba nawet nie dotknął barierek. Dobry refleks i opanowanie. Gotów byłbym się założyć, że 3/4 użytkowników tego portalu (po osiągnięciu pełnoletności i zdaniu egzaminu na prawo jazdy) zadzwoniłaby jak dzik w sosnę.
Najezdzilem sie po UK, Francji, Holandii, Danii i u hitlerowców gdzie mozna zapierdalac jak skurwysyn...wszedzie bezproblemowo. Po wjechaniu do polski w ciągu 2godzin miałem do czynienia z 3 lub 4 popierdollonymi chujami : wypszedzanie wolnym pasem i wbijanie na centymetry a nastepnie hamowanie bo przed nimi cos jechalo itd. skurwysynstwo jakiego mozna spodziewac sie w rosji lub innym dzikim kraju
Ale jebaniutki ładnie się wybronił. Zjechał na miękkie pobocze na prędkości i może hamując i go nie zniosło i nie zarzuciło.
Ładne wyprzedzanie
Miłego oglądania. Pozdrawiam!
WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODPIERDOLONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE KURWA INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.Miłego oglądania. Pozdrawiam!
Ale do kurwy nędzy piszcie na przyszłość w której sekundzie występuje akcja, bo na chuja mam oglądać jak typ w dostawczaku jedzie autostradą? 3/4 filmu to sama jazda a akcja dzieje się dopiero w 47 sekundzie i trwa 3 sekundy. Niby kurwa 47 sekund mnie nie zbawi ale film do filmu i w roku mamy paredziesiąt minut a to już coś.
@pianista
A na napisane tego komentarza ile straciłeś z twojego cennego czasu? 2 minuty?
Na łożu śmierci będziesz mógł wspomnieć, że przez cholernego Sadistica straciłeś tygodnie na ogladanie nie przyciętych filmików z perfidnie nie oznaczonym momentem głównej akcji, a następne na żalenie się o to w komentarzach.
A na napisane tego komentarza ile straciłeś z twojego cennego czasu? 2 minuty?
Na łożu śmierci będziesz mógł wspomnieć, że przez cholernego Sadistica straciłeś tygodnie na ogladanie nie przyciętych filmików z perfidnie nie oznaczonym momentem głównej akcji, a następne na żalenie się o to w komentarzach.
@up nie wysilaj się, nie warto
sirapacz napisał/a:
co się czepiacie - pięknie wykonany manewr awaryjny. Chyba nawet nie dotknął barierek. Dobry refleks i opanowanie. Gotów byłbym się założyć, że 3/4 użytkowników tego portalu (po osiągnięciu pełnoletności i zdaniu egzaminu na prawo jazdy) zadzwoniłaby jak dzik w sosnę.
Zacząłbym kurwa od tego, że do takiej sytuacji nie powinno się dopuścić.
Już chuj z tym lewym pasem bo wszystko zostało napisane ale jak mnie wkurwiają pedały co mi siedzą na zderzaku jak jadę prawym pasem 2-3 pasmówki... no kurwa mać niedojeby jedne.
Albo jak teraz jest remont katowickiej i zwężenia z ograniczeniem do 60. Jedziesz sobie ~70 a chuj ci podjeżdża tak, że mógłby ci wylizać dupsko swoim ozorem i kurwa co on chce osiągnąć? Myśli, że mnie wystraszy i przyśpieszę czy kurwa może się szykuje aby mnie przeskoczyć zjeb głupi.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów