Joga barowa.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Joga barowa.
szkoda, że nie nadziała się na butelkę, byłby hit
Przyjmijmy że butelka to 1 punkt podparcia.
1. Normalnie potrzebujemy 3 punkty (chodzenie i stanie na 2 nogach to wyższa szkoła, bo w skrócie, stopa potrafi wychylać płaszczyznę podparcia przez co potrafimy ustać, wiec mozemy stopę traktować jako 2 p.podparcia).
2. Widzialem filmiki jak facet stawał stopami na dwóch butelkach i było ok.
3. Widziałem jak kobiety stawały na 1 butelce (chociaż właściwie bardziej siadały) i było ok.
4. Znowu kobieta chciała być jak facet i coś jej nie wyszło
1. Normalnie potrzebujemy 3 punkty (chodzenie i stanie na 2 nogach to wyższa szkoła, bo w skrócie, stopa potrafi wychylać płaszczyznę podparcia przez co potrafimy ustać, wiec mozemy stopę traktować jako 2 p.podparcia).
2. Widzialem filmiki jak facet stawał stopami na dwóch butelkach i było ok.
3. Widziałem jak kobiety stawały na 1 butelce (chociaż właściwie bardziej siadały) i było ok.
4. Znowu kobieta chciała być jak facet i coś jej nie wyszło
Tylko dlaczego? Po co? Naprawdę nie rozumiem...
kuba6969masochista napisał/a:
Tylko dlaczego? Po co? Naprawdę nie rozumiem...
Jeśli doszukujesz się logiki w toku rozumowania kobiet to jestes durniejszy niż one same, pozdrawiam.
Z nudów. Ludzie inteligentni się nie nudzą ale taki muł bagienny jak widać, nie ma pomysłów na zarządzanie własnym czasem.
Gdyby jej się udało, pewnie uważałaby to za osiągnięcie swojego życia.
Gdyby jej się udało, pewnie uważałaby to za osiągnięcie swojego życia.
Ale jest bit na hit. Wsłuchajcie się no petarda.
Stefanie Millinger się nazywa jest akrobatką i wstawia czasami dla beki, filmy które jej nie wychodzą tak jak ten z butelkami. Dziewczyna daje radę i to całkiem zajebiście
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów