📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
Po tym co działo się u nas w Samoobronie i w pisie to się nie dziwię..
ten ksiaze to gej a ten pobity to jego kochanek, czytalem dzisiaj w gazecie o tym;p chaja wielka ze mu najebał na tle seksualnym ogolnie ze byl bity
brykus, książę został zatrzymany, ponieważ jest oskarżony o zamordowanie tegoż służącego. Sam oskarżony twierdzi, że obudził się nad zmasakrowanym ciałem rano. Filmik pochodzi z nocy morderstwa.
A w napisach końcowych jest nawet napisane "pozdrawiam tego chuja" - żona
Taa i na dodatek w łóżku widać jak na filmie leżą , a ten poszkodowany zakrztusił się włosem łonowym księcia. Wszystko wyjaśnia ten film.
A w napisach końcowych jest nawet napisane "pozdrawiam tego chuja" - żona
"Pobity powinien być dumny i zaszczycony"
tyle ze nie zyje a ksiaze dostal dozywocie...
tyle ze nie zyje a ksiaze dostal dozywocie...
piwo za pobicie murzyna
yeah, pół klatki na sekunde to to co lubię
Pewnie chciał od niego 2 złote a ten mu dał we znaki ze nie pożycza kasy
to na pewno był wypadek,kochanek niósł księciu kolacje do łóżka i tak niefortunnie upadł że nadział się na nóż-12 razy
biedny księciunio i jego Toudi
biedny księciunio i jego Toudi
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów