📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
herbalix napisał/a:
jakbyśta mnie nagrywali też bym się wkurwił
Byś spinał dupę o chuj? Typowe plebejskie cebulaki.
Uuuu, ale ból dupy wszystkich narwańców od szeregowych użytkowników po moderatora.
Kurwa sam film w sieci jest już od paru dobrych lat a internetowi specjaliści już dawno napinali swoje pośladki poco na co i dlaczego .
Specjalnie dla Ciebie "golden sho(vel/wer) award"
Specjalnie dla Ciebie "golden sho(vel/wer) award"
ukcioo napisał/a:
pytanie za 100 punktów:
po co, ktokolwiek nagrywa jadący pociąg?
Bo ludzie widzą w tych maszynach duszę? Zwłaszcza w spalino/parowozach? Nie maja wypranego życia przed komputerem/tabletem/smartfonem, tylko mają jakieś pasje. Ja pierdolę, współczesna młodzież jest pusta i martwa w środku.
Ja to pierdole nie wystawiam dzisiaj piw... Przez przypadek zajebałem piwo jebanemu turasowi @borisklinga
borisklinga napisał/a:
typowy polaczek po zawodówce mechanicznej hehe,
Wiesz bo sam skończyłeś zawodówkę? Żydku?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów