📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
UP
Polaczek ?? odezwal sie pierdolony TURAS
Polaczek ?? odezwal sie pierdolony TURAS
prawidłowe zachowanie
A Ty ziomeczku pisząc o typowych polaczkach jesteś jeszcze bardziej typowym polaczkiem niż oni, nie wiem czy zdajesz sobie z tego sprawę, ehh to ograniczenie umysłowe
borisklinga napisał/a:
typowy polaczek po zawodówce mechanicznej hehe,
A Ty ziomeczku pisząc o typowych polaczkach jesteś jeszcze bardziej typowym polaczkiem niż oni, nie wiem czy zdajesz sobie z tego sprawę, ehh to ograniczenie umysłowe
borisklinga napisał/a:
typowy polaczek po zawodówce mechanicznej hehe,
Się wypowiedział pedał w rurkach i z twardym daszkiem który siedzi u mamusi na garnuszku Idz coś jebnąć na miasto swoim srajfonem zakupionym przez starych
Jak czytam takie wypociny, to żałuję, że już nie ma poboru. Na kompani kwiliłbyś jak malutki prosiaczek
@remi1982: Kurwa, ale jak ty go zdiagnozowałeś. Fakt, pojechał po gościach z zawodówki to od razu pedał i jeszcze litania innych wymysłów? Widać, że masz niezłe kompleksy. Oj zniszczona psychika widzę...
Edit: Czytając twoje inne posty widzę, że nic tylko hejty na lewo i na prawo. Rzeczywiście, masz zrytą banię.
Edit: Czytając twoje inne posty widzę, że nic tylko hejty na lewo i na prawo. Rzeczywiście, masz zrytą banię.
Widzę, że admini zakasali dupska do roboty i warn'ują za "polaczków". I bardzo kurwa dobrze. Nawet się zdziwiłem ze te szmaty jak loaloa, strattveger i Koniec Świata się jakoś rzadziej wypowiadają lewaki jedne.
Ja pierdole, ale masywny ból dupska o jedno "polaczek"... Ludzie, trochę dystansu. Poważnie macie zamiar przejmować się każdym ścierwem które tak napisze? Nerwów szkoda, pany Lepiej pohejtujmy razem na ciapatych, to każdemu ulży
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów