📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 8:57
📌
Wojna domowa w Syrii 2024
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-16, 1:00
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:10
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Myślał że jak trenuje parkura to mu wyjdzie a tu taki chuj.
O i to jest kompilacja, a nie.
Kurwa nie wiem nie próbowałem ale nie lepiej zajebac na główkę? Tak ciężko wyważyć ciało podczas lotu?
czemu te kurwy jak chcą się zajebać to zamiast skakać na główkę to na nogi lecą
Może jak już leciał to się rozmyślił.
Dalej tego nie rozumiem , jest tyle lepszych sposobów żeby sie zabić a debile skacza żeby sie rozstrzaskać w dodatku mogą przeżyć. 300zł na grama hery pierdolnie se złoty strzał i dowidzenia , przynajmniej odleci na fazie.
Instynkt przetrwania w locie pewnie zadziałał. Dlatego lepiej się powiesić lub strzelić w łeb . Jak się człowiek dobrze powiesi, to skręci kark i praktycznie od razu traci przytomność.
Nigdy bym się nie odważył skakać z wysokości.. za duża szansa na kalectwo.
Nigdy bym się nie odważył skakać z wysokości.. za duża szansa na kalectwo.
dOpieca napisał/a:
Dalej tego nie rozumiem , jest tyle lepszych sposobów żeby sie zabić a debile skacza żeby sie rozstrzaskać w dodatku mogą przeżyć. 300zł na grama hery pierdolnie se złoty strzał i dowidzenia , przynajmniej odleci na fazie.
Albo udusi własnymi rzygami
hormiga napisał/a:
czemu te kurwy jak chcą się zajebać to zamiast skakać na główkę to na nogi lecą
Bo po sekundzie lotu im się odwidzi i się ratują. To chyba najgorszy sposób samobója.
To było czarne? W takim razie to się zakopuje bez pogrzebu as bytom się nie obłowi
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów