📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
51 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
To nawet nie chodzi o to, że zapory opuszczone, tylko zjeb je podnosi, a w 22s widać, że już tak częściowo podniesione zostało.
Czyli nie dość, że się wpierdolił to jeszcze uszkodził. Niech wrzuca na FB, łatwiej będzie rachunek wysłać.
Czyli nie dość, że się wpierdolił to jeszcze uszkodził. Niech wrzuca na FB, łatwiej będzie rachunek wysłać.
I czego tego typu filmy nie trafiają na kampanie uświadamiające tych pierdolonych zjebów genetycznych? Swoją drogą jeśli kierujący może zarobić spory mandat to czemu takiego zjeba ma ominąć ten zaszczyt, jak wszyscy to wszyscy na równi jedziemy.
Tam są kamery. 2,5k dostanie od policyjnego państwa, to mu się odechce pejsbuków
Wrzucił w końcu na fejsbuka ? 2 koła jest obecnie za przełażenie pod szlabanem
nosz przyjsc perdnolnac kolesiowi kurwa szlabany zamkniete to stuj ty chujju klijetka 100% racji kurwa mac szkoda ze to nie byl koles i mu nie wyjebal a z roboty to on sam sie kurwa zwolnil jebany nędzasz
Pewnie zamknięte barierki.... od 15 min...
Typ :A gdzie jest pociąg ?
Stoi na głównym ma opóźnienie.
-To dlaczego barierki są opuszczone ?
Bo zgodnie z grafikiem powininen już jechać.
-...Pani sobie żartuje ? Jak nie jedzie pociąg to nie trzeba opuszczać barier.
Ja tutaj pracuję i wiem lepiej !
-...Noż kurwa...
Typ :A gdzie jest pociąg ?
Stoi na głównym ma opóźnienie.
-To dlaczego barierki są opuszczone ?
Bo zgodnie z grafikiem powininen już jechać.
-...Pani sobie żartuje ? Jak nie jedzie pociąg to nie trzeba opuszczać barier.
Ja tutaj pracuję i wiem lepiej !
-...Noż kurwa...
Widać że wieśniak z pola wraca. Powinna wyjść i mu jeszcze zajebac w beret.
I ustereczka gotowa, vmax 20km/h, +2min opóźnienia każdy pociąg. Chłopcy z utrzymania wycieczkę do sprawdzenia rogatki mają zapewnioną, a najbardziej szkoda dziewczyny. Zamiast zająć się konkretnie prowadzeniem ruchu pociągów czy pilnowaniem bezpieczeństwa, to milion telefonów musi wykonać, zdarzenie poodpisywać i ostrzegać każdy pociąg. A tego gałgana niechaj dosięgnie ręka sprawiedliwości.
Co za temperament! Co za słownictwo! I jeszcze troskliwa w tym wszystkim. Gdzież ta niewiasta pracuje? Jakiś kontakt?
Mmmich napisał/a:
I ustereczka gotowa, vmax 20km/h, +2min opóźnienia każdy pociąg. Chłopcy z utrzymania wycieczkę do sprawdzenia rogatki mają zapewnioną, a najbardziej szkoda dziewczyny. Zamiast zająć się konkretnie prowadzeniem ruchu pociągów czy pilnowaniem bezpieczeństwa, to milion telefonów musi wykonać, zdarzenie poodpisywać i ostrzegać każdy pociąg. A tego gałgana niechaj dosięgnie ręka sprawiedliwości.
Jak jest mały trójkąt widoczności to vmax 10km/h.
chętnie zrzucę się na prawnika dla tej Pani jeśli będą ją chcieli wyrzucić z pracy i na prokuratora dla tego kutasa co przechodził przez tory
Halman napisał/a:
baba ma nie tylko rację ale też jaja że się nie pierdolić w tańcu z takim odpadem bo tylko pizda życiowa będzie grozić fejsbukiem...
A ty wrzucasz na sadola
A po drugie to co ją to interesuje opuściła szlaban i morda w kubeł
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów