📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
powiedzcie, gdzie tu jego wina, że tak go na debila wychowali.. wydaje mi się, że nawet nie jest świadom tego jaki z niego kretyn ;p zawsze się zastanawiam skąd się biorą takie wyjeby...
co sie śmiejecie i przepraszacie za niego?
nie wiecie jakie wam sie dzieci urodza wieć zamknijcie ryje i śmiejcie sie z sytuacji a nie z człowieka
nie wiecie jakie wam sie dzieci urodza wieć zamknijcie ryje i śmiejcie sie z sytuacji a nie z człowieka
Skąd go macie bo ja gościa kojarzę z łodzi
Fragless napisał/a:
W Hitlerowskich Niemczech to brykiet z takich robili żeby na"benefitach" zaoszczędzić. Powinno się takich odizolować przynajmniej, bo strach podejść żeby czegoś w bebech nie wpakował.
A tam pierdolisz,sam się idź odizolować,jak dla mnie śmieszny wariat i tyle ;p ,bez takich ludzi miał byś o 50% mniej filmików do śmiania chodząc po necie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów