📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
A tam od razu zacofany, ma inteligencje typowego amerykanina i wygląd typowej niemki
Ja bardziej toleruje takich ludzi, od tych co kurwa siedząc wyglądają jak al-kaida, i z ryjem się wszędzie pchają!
przyszly pedofil lub inny dewiant izolowac od spoleczenstwa albo przynajmniej bromem faszerowac!!! a ze chory to nie jego wina chociaz rodzice tez sie nie przylozyli do jego wychowania.....
Tak skończył ten typ z disco polo co tą piosenke wymyslił: 4 razy po 2 razy.
W Hitlerowskich Niemczech to brykiet z takich robili żeby na"benefitach" zaoszczędzić. Powinno się takich odizolować przynajmniej, bo strach podejść żeby czegoś w bebech nie wpakował.
w klatkę i do cyrku niech pieniądze zarabia tymi swoimi historyjkami.....
k.rwa, co za pech, akurat jak sie urodzil musialo zabraknac pawulonu w szpitalu
no ładnie mamy fajnego mieszkańca:D
Szczecin przeprasza za niego.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów