📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Dlatego preferuję picie w domu, nikogo nie wkurwię, nikt mnie nie wkurwi... Sielanka kurwa.
Hehe jak się wsłuchacie to brzmi jak Polski język. Co jest leo A gośc mówi mówiłem niedziela
Co ten alkohol robi z Chińczyków?
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:
Dlatego preferuję picie w domu, nikogo nie wkurwię, nikt mnie nie wkurwi... Sielanka kurwa.
Jeżeli denerwujesz się pod wpływem alkoholu w ogóle nie powinieneś go pić.
Banik0 napisał/a:
Pierdolisz.
Skoro denerwujesz się bez alkoholu, to nie powinieneś żyć.
Banik0 napisał/a:
Ludzie nie potrafią pić, spora część robi to tylko towarzystwie na spotkaniu.
I przy piciu z kumplami bez panienek, jest spokój 95%.
Moment pojawienia się sztuki w męskim gronie, świrowanie i popisywanie się zaczyna.
Ja jestem potulny i wyluzowany po alkoholu tylko gęba mi się nie zamyka hehe.
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:
Zależy też z kim pijesz w domu. Chyba że sam pijesz, to twoja sprawa i chuj mi do tego. Pozdro, zdrówka
KrólOrtalionu napisał/a:
Zależy też z kim pijesz w domu. Chyba że sam pijesz, to twoja sprawa i chuj mi do tego. Pozdro, zdrówka
U siebie mam wpływ na to, z kim piję, w knajpie są przypadkowe osoby..... To chyba zasadnicza różnica.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów