Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No tak dziś łatwiej wyśmiać niż pomóc. A ten murzyn co tak szczerzy sie niech wy***** na pole bawełny.
Tak kurwa jeszcze może po straż pożarną powinni dzwonić, żeby go ściągnąć stamtąd? W łeb się jebnij. Śmiali się, bo to śmieszne. Już to widzę, jak lecisz do pierwszego lepszego najebusa co się spodniami o ogrodzenie zaczepił i nie może przejść żeby mu pomóc
Tak kurwa jeszcze może po straż pożarną powinni dzwonić, żeby go ściągnąć stamtąd? W łeb się jebnij. Śmiali się, bo to śmieszne. Już to widzę, jak lecisz do pierwszego lepszego najebusa co się spodniami o ogrodzenie zaczepił i nie może przejść żeby mu pomóc
Śmieszny to jesteś ty cymbale. Reprezentujesz poziom plebsu i tyle w temacie.
Śmieszny to jesteś ty cymbale. Reprezentujesz poziom plebsu i tyle w temacie.
I jeszcze to przeświadczenie, że jesteś wyrocznią do określania kto jest plebsem, a kto nie
Pojebało ci się od tego sadistika chyba coś, chłopaka sobie znajdź grubciu to może się uspokoisz trochę.
Piwo dla gościa co go zdjął. Nie mam problemu z darciem łacha z gościa który głupio się wypierdolił, ale jak człowiek potrzebuje pomocy, bo sam sobie nie może poradzić, to mu kurwa pomagasz.
No dobra, w końcu trzeba pomóc, ale jednak najpierw trzeba się trochę pośmiać. Musi być pewna kolejność zachowana, bo jak się pospieszysz z pomocą, to już nie będzie z czego się śmiać.
taka fajna dupa z takim niedojebem, a ty będziesz normalny i jedyne co znajdziesz to prostytutkę za kesz. Co za życie ja pierdolę
Jeśli nie potrafisz podejść, zagadać, to nie licz, iż ona zrobi to pierwsza. Jeśli naprawdę jesteś normalny to pretensje możesz mieć tylko do siebie. Jeśli wykorzystywałbym swój wygląd, to chuj już dawno powinien mi odpaść, a tak jestem takim samym niedojebem jak TY.
taka fajna dupa z takim niedojebem, a ty będziesz normalny i jedyne co znajdziesz to prostytutkę za kesz. Co za życie ja pierdolę
Oszukał Cię ten, który Ci powiedział, że kobiety lecą na normalność. Na to jest czas po 50-tce
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów