Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
I dobrze czarnej kurwie tak
Kolego to nie kurwa tylko małpa której ktoś założył bluzę i leginsy
I legalnie (przynajmniej w UK/US) to jest tez OK - preemptive strike. Jezeli czujesz sie zagrozony to masz prawo zaatakowac pierwszy i jest liczone jako obrona. Np jednym z przykladow jest "daj telefon bo mam noz" - i to wystarcza zeby zaatoakowac - bo ma sie duzo pewnosc ze przeciwnik ma bron.
Nie jestem pewien jak to dziala w PL.
W Polsce pewnie nie działa.
I legalnie (przynajmniej w UK/US) to jest tez OK - preemptive strike. Jezeli czujesz sie zagrozony to masz prawo zaatakowac pierwszy i jest liczone jako obrona. Np jednym z przykladow jest "daj telefon bo mam noz" - i to wystarcza zeby zaatoakowac - bo ma sie duzo pewnosc ze przeciwnik ma bron.
Nie jestem pewien jak to dziala w PL.
W Polsce masz dać się zabić, a później Twoja rodzina finansuje śmiecia.
Kolego to nie kurwa tylko małpa której ktoś założył bluzę i leginsy
Obu tworów i tak nie szanuje , nie napisałem pani kurwa przecież
Nic nie cieszy tak jak ludzka krzywdaKiedyś można było dać sobie po mordzie i zakończyć temat. Teraz frajerzy mówią że "lepiej jest się umiejętnie nadstawiać niż napierdalać". Umiejętnie to tak żeby nie stracić za dużo ale żeby dobrze wyglądało na obdukcji i przed sądem. Takie czasy.
Znajomego syn dał sie tak zrobić. Wypłacił typowi plombę wybijając mu jedynkę, która kosztowała jego starego 3,5k euro. Nie mnie oceniać czy satysfakcja z buły była satysfakcjonująca, ale implant chyba wyszedł taniej i jeszcze coś pewnie zostało kolesiowi w kieszeni plus odszkodowanie oczywiście.
Podszedł raz tak do mnie, zaczął mi wymachiwać rękami przed twarzą, że niby mnie bije, ale go zlałem. Nagle stąpnął w moim kierunku, chcąc mnie wystraszyć, ja tylko uniosłem brew, gapiąc się na niego jak na debila, a ten mi nagle strzelił lepę w ryj.
Chłop nawet nie wiedział kiedy, a zebrał ode mnie trzy pizdy na pysk i lagę na udo. Jego zdziwienie na mordzie pamiętam do tej pory 🤣 Zaczął się mnie pytać, o co mi chodzi, że przecież on tylko tak żartował.
Zauważyłem u ludzi pewną zależność, że im bardziej do kogoś skaczą, pajacują, próbują pokazać, co to nie oni, tym bardziej pizdowaci i niedowartościowani w rzeczywistości są, bo skaczą zazwyczaj do tych, co raczej się nie wychylają i zdają się być 'słabi'.
"Everyone has a plan until they get kicked in the leg" ~ Muayk Thaison
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów