18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:36
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 57 minut temu
🔥 Karma - teraz popularne

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Prosty 2024-09-27, 12:19 76
I dobrze czarnej kurwie tak

Nic nie cieszy tak jak ludzka krzywda
Zgłoś
żmij 2024-09-27, 12:19 120
Miło oglądać tresera przy pracy
Zgłoś
patmon 2024-09-27, 12:57 26
Najgorsze jest stanie i oczekiwanie w takiej sytuacji, gdzie nie jesteś mistrzem ulicznych aren czy toaletowych ringów. Ja rozumiem, ale trzeba zebrać się w środku w samym sobie i walić z całej siły lute na ryj przeciwnika, inaczej można dostać srogi wpierdol stojąc płacząc i prosząc jak małe dziecko, co tylko może jeszcze bardziej rozochocić przeciwnika. Wspominam czasami te pierwsze bitki pod szkołą podstawową, gdzie w domu zawsze mówili mi nie czekaj, nie bój się, ktoś zaprosił cię do walki, więc nie czekaj na pogawędki i groźby tylko wal pierwszy z całej siły i poprawiaj w partnerze.
Zgłoś
janmod 2024-09-27, 13:05 13
patmon napisał/a:

Najgorsze jest stanie i oczekiwanie w takiej sytuacji, gdzie nie jesteś mistrzem ulicznych aren czy toaletowych ringów. Ja rozumiem, ale trzeba zebrać się w środku w samym sobie i walić z całej siły lute na ryj przeciwnika, inaczej można dostać srogi wpierdol stojąc płacząc i prosząc jak małe dziecko, co tylko może jeszcze bardziej rozochocić przeciwnika. Wspominam czasami te pierwsze bitki pod szkołą podstawową, gdzie w domu zawsze mówili mi nie czekaj, nie bój się, ktoś zaprosił cię do walki, więc nie czekaj na pogawędki i groźby tylko wal pierwszy z całej siły i poprawiaj w partnerze.

I legalnie (przynajmniej w UK/US) to jest tez OK - preemptive strike. Jezeli czujesz sie zagrozony to masz prawo zaatakowac pierwszy i jest liczone jako obrona. Np jednym z przykladow jest "daj telefon bo mam noz" - i to wystarcza zeby zaatoakowac - bo ma sie duzo pewnosc ze przeciwnik ma bron.
Nie jestem pewien jak to dziala w PL.
Zgłoś
Franer 2024-09-27, 13:12 15
Przykro się to ogląda, gdy prowokator dostaje oklep i wtedy „koledzy” prowokatora wkraczają do akcji i rozdzielają, że koniec, koniec. Jestem ciekaw czy w odwrotnej sytuacji też by tak robili czy by się z tego tylko śmiali 🤔
Zgłoś
CriSStopher 2024-09-27, 13:13 3
Kiedyś można było dać sobie po mordzie i zakończyć temat. Teraz frajerzy mówią że "lepiej jest się umiejętnie nadstawiać niż napierdalać". Umiejętnie to tak żeby nie stracić za dużo ale żeby dobrze wyglądało na obdukcji i przed sądem. Takie czasy.
Zgłoś
rayananer 2024-09-27, 13:47 3
ju gołing dałn
Zgłoś
inzGamon 2024-09-27, 13:56 2
Wzruszyłem się…
Zgłoś
Baronessa 2024-09-27, 14:19 7
patmon napisał/a:

janmod napisał/a:

I legalnie (przynajmniej w UK/US) to jest tez OK - preemptive strike. Jezeli czujesz sie zagrozony to masz prawo zaatakowac pierwszy i jest liczone jako obrona. Np jednym z przykladow jest "daj telefon bo mam noz" - i to wystarcza zeby zaatoakowac - bo ma sie duzo pewnosc ze przeciwnik ma bron.
Nie jestem pewien jak to dziala w PL.

W pOlsce to by było zakwalifikowane w sądzie jako przekroczenie granic obrony własnej... W podstawówce dzieci, czy tam małpiątka jak powyżej to sobie mogą łapami wymachiwać, bo nie mają siły i takie ciosy wielkiej krzywdy nie wyrządzą, ale gdy już dorosły facet wypierdoli z całej epy na jape agresorowi, to łatwo połamać komuś ryja, a jak jeszcze pierdolnie łbem o glebę i umrze, to jesteś z automatu sądzony o nieumyślne spowodowanie śmierci.

Wiadomo, że w sytuacji zagrożenia życia lepiej się bronić i wypierdolić pierwszemu patusowi epe na łeb, ale jeśli kogoś zabijesz, czy choćby spowodujesz trwały uszczerbek na zdrowiu, w polskim prawie i sądzie jesteś zawsze na straconej pozycji, bo "przekroczyłeś prawo do samoobrony"...
Zgłoś
romek134 2024-09-27, 14:35 7
wpadłem na chwilę i wyszedłem usatysfakcjonowany.
Zgłoś
leonidkacap 2024-09-27, 15:15 4
żmij napisał/a:

Miło oglądać tresera przy pracy

Ale to muszą być początki tresury bo jeszcze małpa nieposłuszna
Zgłoś
żmij 2024-09-27, 15:16
leonidkacap napisał/a:

Ale to muszą być początki tresury bo jeszcze małpa nieposłuszna

Z takim szlagiem- szybko wbije jej trochę rozumu do pustego łba.
Zgłoś
kupaDelfina 2024-09-27, 15:31 3
O shieeeeet tanisha ale dostałaś
Zgłoś
Bul_od_bytu 2024-09-27, 16:13 4
Koczkodan myślał, że jest na proteście BLM
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem