📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:00
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
szacun dla mlodego. Nauczycielka już biegnie by powiedzieć tylko podajcie sobie ręce. Nigdy nie zwracają uwagi na patusów dręczących innych uczniów, a potem płacz bo ktoś się powiesił albo zadźgał
Tyle że kto tu się uwinął, nagranie kończy się w takim momencie że chuj wie czy po tym rzucie agresor nie zrewanżował się podwójnie.
@up nagranie kończy się w takim momencie że nie wiadomo czy ręka agresora jest jeszcze cała... Szacun dla młodego bo widać że starzy dobrze pokierowali jego rozwojem.
dyhayne napisał/a:
Tyle że kto tu się uwinął, nagranie kończy się w takim momencie że chuj wie czy po tym rzucie agresor nie zrewanżował się podwójnie.
Nie zrewanżował się na pewno. Patrz jak ten młody go napierdala. Jak worek ziemnioków. Kontrola w stójce, smignal jak szmate do parteru jeb jeb jeb i chuj dzwignia na łokiec. Agresor nie wiedzial nawet co sie odpierdala po pierwszym strzale
Piękna balacha , szacun dla młodego , jak bym siebie widział kiedyś
DariuszKalafior napisał/a:
Piękna balacha , szacun dla młodego , jak bym siebie widział kiedyś
A też Ci kiedyś jakiś wyskillowany dzieciak dojebal?
Szacun szacunem, ale jakby tamten pierdolnął porządnie łbem o beton, to jeden idzie do piachu, a drugi za kraty.
Stonka napisał/a:
On pewnie nagrywał telefonem. Takim z klapka.
Stonka napisał/a:
Dokładnie to było tak , lałem twojego starego po jajach i teraz widać skutki , co mu się wykluło
DariuszKalafior napisał/a:
Dokładnie to było tak , lałem twojego starego po jajach i teraz widać skutki , co mu się wykluło
Łohoho przyjmij pojazd a nie płaczesz ^^ dobrze ci dowalił
Ładna złota łopata dla opa. Wrzuć jeszcze jak gruby rzuca agresorem o podłogę.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów