📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:55
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:51
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Szkoda że go nie nakrył jakiś kark. Pięknie ułożony już był do skoku na bebechy.
plaga od ponad roku, pomysł na zarobek zapożyczony z Anglii... i to nie jest parę groszy.
"Autorka nagrania zarejestrowała próbę kradzieży katalizatora z samochodu BMW e39. Całe zajście miało miejsce 19 lipca 2021 r. około godziny 6 rano. Zdezorientowany złodziej próbował ratować się ucieczką, wsiadł szybko do swojego samochodu i odjechał z miejsca zdarzenia. Jak relacjonuje autorka, nie było to pierwsze takie zajście z udziałem tego człowieka - już wcześniej miał na sumieniu podobne przestępstwa. Na szczęście kilka dni później policja zatrzymała złodzieja w Starogardzie Gdańskim."
Głupia dzida z tej baby, ja bym mu sprzedała kopa w jaja
edek_kotek napisał/a:
Głupia dzida z tej baby, ja bym mu sprzedała kopa w jaja
i byś dostała wpierdol i wylądowała na głównej
Złapią, puszcza na drugi dzień, sąd klepnie niską szkodliwość, bo przecież nie ukradł i pojedzie kraść dalej, ot państwo prawa...
Łapy kurwią przetrącać!
Łapy kurwią przetrącać!
Tutaj tylko brazylijskie stygmaty mogłby naprawić tego człowieka.
Polacy nie oducza się kraść dopóki nie przejedziemy na system arabski i nie będziemy odrabywac złodziejom rąk w łokciach.
Niestety to są takie geny kurewskie i za chuj nie da się Polakow oduczyć złodziejstwa.
Niestety to są takie geny kurewskie i za chuj nie da się Polakow oduczyć złodziejstwa.
komitet "rodzicielski" właścicieli samochodów musi by się zebrać, złapać i zrobić ścieżkę zdrowia , jak by kurwa srał na stojąco bo by nie mógł siedzieć i z brudną dupą łaził bo nie miał jak się podcierać to następnym razem jak by mu przyszła myśl o wyciąganie łapy po cudze by pomyślał
kiepsko sprawa załatwiona, ale i tak babeczka coś zrobiła, bo inne cioty by udawały że nie widzą jak nie ich samochód
kiepsko sprawa załatwiona, ale i tak babeczka coś zrobiła, bo inne cioty by udawały że nie widzą jak nie ich samochód
Prof_Dr_Wiktor_Traktor napisał/a:
Tutaj tylko brazylijskie stygmaty mogłby naprawić tego człowieka.
Nazywać to chodzące gówno człowiekiem to chyba odrobinkę na wyrost. Należałoby ubić złodzieja tak jak leżał, wtedy byłoby jak należy - leżące gówno.
A brazylijskie stygmaty to takiemu najlepiej na obu skroniach zrobić, plus dla pewności jeszcze w potylicy ;p
Wiewór napisał/a:
Polacy nie oducza się kraść dopóki nie przejedziemy na system arabski i nie będziemy odrabywac złodziejom rąk w łokciach.
Odrąb chujowi rękę a resztę życia będzie na socjalu, rencie i odszkodowaniu że Strasburga.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów