📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:31
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:04
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
a kto kazał marsz rozdzielać i po co???
chuj mnie strzela jak to widze
Nie trzeba nic mówić, na filmie jest WSZYSTKO utrwalone. Są to twarde dowody. Mam nadzieję, że niektórzy przejrzą na oczy i przestaną wierzyć w bajeczki TVN-u.
Tym bardziej, że byłem tam i widziałem wszystko na własne oczy!
I bonus: zdjęcia, na których widać prowokatorów w kominiarkach, stojących pod osłoną policji.
Tym bardziej, że byłem tam i widziałem wszystko na własne oczy!
I bonus: zdjęcia, na których widać prowokatorów w kominiarkach, stojących pod osłoną policji.
Oczywiście oni nie szli tam z zamiarem robienia zadymy, flary i kominiarki każdy porządny obywatel ma zawsze przy sobie
oni po prostu bawią się w wojnę o niepodległość z niebieskimi. udają, że są żołnierzami i walczą o wolną Polskę.
btw- takie coś, to już chyba w krew weszło, rok i dwa lata temu chyba było to samo?
btw- takie coś, to już chyba w krew weszło, rok i dwa lata temu chyba było to samo?
Byłem tam i widziałem wszystko z początku wszystko spokojnie marsz idzie do przodu nagle na skrzyżowaniu wszystko staje, udało mi się wbić na początek i obadać sytuację okazało się że policja z nie wiadomo jakich przyczyn(pewnie chcieli przetestować nowy sprzęt) robi blokadę robi się chaos lecą flary pare kamieni poszło pocja widziąc popełniony błąd zaczyna się cofać i puszcza dalej manifestantów dalej idzie już wszystko na spokojnie krzycząc hasła i oświecając flarami marsz. Policja starała się zabezpieczać teren troche udolnie ale to normalka.
wloczyblant napisał/a:
oni po prostu bawią się w wojnę o niepodległość z niebieskimi. udają, że są żołnierzami i walczą o wolną Polskę.
Bo każdy zazdrości Wałęsie i chce obalić jakiś system. W Warszawie trzeba wybudować takie wesołe miasteczko, gdzie każdy będzie mógł sobie coś obalić. Komunę, nazizm, demokrację, piwo, wódkę i winko lub soczek. Będzie zajebiście. Sam przyjadę na browarka.
darciem ryja jeszcze nikt nic nigdy nie zrobił...
Ja pierdolę, jakby ich idol Dmowski to zobaczył to ich a nie Żydów chciałby wysłać na Madagaskar
ogólnie to jestem antylewicowy ale jak widzę te bydło to pestek bym nie oszczędzał, czy trzyma flagę polski czy tęczową z różowym jednorożcem, prałbym równo aż by się taśma skończyła... a potem założył biuro skarg i zażaleń z salą tortur i utylizacji dla rodziców, którzy przyszli by się wyżalić jak się ich "pociechy" potraktowało... ot tak by być pewnym, że geny dalej nie są przekazywane...
chciałeś się pochwalić ?ale czym?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów