Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ty jakis dziwny jestes...
Mieszkam w Warszawie i jestem z Warszawy. Jesli tak jest to nie laze po miescie i nie robie sobie z niego pola bitwy z kimkolwiek.
A Ci co rozwalaja miasto, sa albo z poza albo nienormalni i koniec.
I prosze Cie bardzo, przeniesmy wszystkie ministerstwa, Sejm, Senat, Prezydenta i wszystkie inne instytucje do Ciebie i niech sobie tam protestuja i sie nawalaja. Wierz mi, zadna normalna osoba nie chce zeby mu w miescie robili przyjezdni burdy.
Kibole? czekajcie czekajcie ale ktorzy politycy stawali po stronie Starucha? PiS o ile sie nie myle. A oni niebezpiecznie romansuja z nurtem ktory sie nawala na filmikach.
A ktos pisal, ze chcemy zmian w polityce itp. No tak ale cywilizowanych a nie za pomoca wyrwanej lawki albo kosza na smieci. Bo nie o to w tym chodzi. Ba, takie nawalanie nic nie zmieni, jesli to moze tylko pogorszyc cala sprawe i gowno bedzie.
W tych co sie nawalaja powinna wjechac konnica + armatki wodne i po zabawie.
Ostra amunicja to mimo genialnosci tego pomyslu, nie jest najlepsze rozwiazanie
Nie wazne kto prowokuje - wazne, ze dzicz (bo inaczej tego sie nazwac nie da) atakuje i narusza nietykalnosc psow.
ludzie wychodza na ulice - zle
ludzie nie wychodza na ulice - zle
ludzie siedza przed kompami i pisza komentarze - zle
zawsze wam kurwa zle debile
A kurwa powiedz mi kto? Policja? Po co mieli by coś takiego robić? I narażać nasze miasto na straty? Gdyby nie kibole to ten pochód wyglądałby pięknie. Organizatorzy sami zapraszali kiboli i powinni zapłacić za szkody. Niestety nie ma jeszcze takiego prawa, ma wejść na dniach. Zobaczymy za rok.
Może powiesz mi, że sam to sobie zrobił? (Uwaga +18)
Obrazek
Po co? A właśnie po to, żeby was dalej trzymać w przekonaniu, że "kibole" to źli ludzie, którzy wszystko niszczą bez powodu i żebyście się od nich odcinali, bo rząd się tego boi, że ludzie pójdą za tymi "kibolami" i źle się to dla nich skończy. Ale jak widać "perfekcyjny plan rządu" działa i dajecie się dalej omamiać i wierzycie w cuda, że złe czasy kiedyś same się zmienią bez ingerencji zwykłych obywateli.
Wkurwia mnie jak jebany kretyn gada ciągle o komunie. Co wy kurwa wiecie kołtuny o komunie?
Dopóki będą istnieć imbecyle, którzy zamiast wziąć się do roboty i zacząć kurwa myśleć racjonalnie, fantazjują o chuj wie czym, arabach, multikulti, lewakach i komunie to kurwa, rzeczywiście nic się nie zmieni. A czerwonym ścierwem to był twój tatuś i dziadziuś. Sprawdź w legitymacjach, kołtunie.
dla ciebie.
to masz z mózgu czerwona kurwo!
to masz z mózgu czerwona kurwo!
Jesteś skołtunionym burakiem, ale jakie geny takie syny.
Jesteś skołtunionym burakiem, ale jakie geny takie syny.
Wolę być burakiem i walczyć z takimi jak Ty komunistami niż sam być takim czerwonym lewackim lemingiem!
Wolę być burakiem i walczyć z takimi jak Ty komunistami niż sam być takim czerwonym lewackim lemingiem!
To walcz sobie z komunistami. Może ktoś się ze mną zrzuci na bilet dla ciebie w jedną stronę do Korei Północnej. A jutro do szkoły, bo głupi jesteś i potrzebujesz edukacji.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów