Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dla zwierząt z sadola wszystko jest jasne i klarowne, WSZYSCY jak jeden na marszu to właśnie tacy jak na filmiku, czyli walczący z policją dresy i margines społeczny. Domyślam się że część rzeczywiście przyszła tylko w tym celu, w taki sposób odreagowują obecną sytuację w kraju, to takich pałą. Ale nie zdziwiłbym się jakby tam byli również opłaceni zadymiarze. Obecnemu rządowi na rękę są takie materiały, ludzie nie chcą się z takim bydłem utożsamiać i kreowany jest pogląd patriota = bandyta w kominiarce. Pod krzyżem przecież opłacono grupę która wyśmiewała, opluwała i poniżała ludzi tam się modlących. Babcie same nie chciały walczyć to trzeba było wyjść z inicjatywą Kiedy wy niedorozwoje umysłowe nauczycie się myśleć...
Tutaj tego nie zrozumieją...
Kurwa cholerne lewaki nie widzicie, że to wszystko prowokuje policja, komuchy, Tusk z Putinem, cykliści i międzynarodowe żydo-masońskie lobby masturbacyjne?! Obudźcie się Prawdziwi Polaki i odzyskajmy wspólnie Polskie! Precz z komóną!
Ja pierdolę znowu się odezwał.. Cóż za inteligentny tekst - przejaw biedy umysłowej.
Wisieć będą kibolskie buraki i bandyci, a komunizmu już nie ma, bałwanie.
Coś nerwowo reagujesz jak ktoś najeżdża na komunę. To, że twój tatuś przez współpracę się dorobił, nie oznacza że komuna była taka cacy debilu.
Dopóki będą istnieć tacy ludzie jak: Archeolog, Koniec Świata i inni to nic się tu nie zmieni. Jebane czerwone ścierwa im szybciej zdechniecie tym lepiej dla kraju!
I dalej oglądajcie TVN, Polsat i wierzcie w to co mówią; "Niebezpieczni chuligani zaatakowali spokojnych policjantów".
A kurwa powiedz mi kto? Policja? Po co mieli by coś takiego robić? I narażać nasze miasto na straty? Gdyby nie kibole to ten pochód wyglądałby pięknie. Organizatorzy sami zapraszali kiboli i powinni zapłacić za szkody. Niestety nie ma jeszcze takiego prawa, ma wejść na dniach. Zobaczymy za rok.
Może powiesz mi, że sam to sobie zrobił? (Uwaga +18)
Coś nerwowo reagujesz jak ktoś najeżdża na komunę. To, że twój tatuś przez współpracę się dorobił, nie oznacza że komuna była taka cacy debilu.
Dopóki będą istnieć tacy ludzie jak: Archeolog, Koniec Świata i inni to nic się tu nie zmieni. Jebane czerwone ścierwa im szybciej zdechniecie tym lepiej dla kraju!
Wkurwia mnie jak jebany kretyn gada ciągle o komunie. Co wy kurwa wiecie kołtuny o komunie?
Dopóki będą istnieć imbecyle, którzy zamiast wziąć się do roboty i zacząć kurwa myśleć racjonalnie, fantazjują o chuj wie czym, arabach, multikulti, lewakach i komunie to kurwa, rzeczywiście nic się nie zmieni. A czerwonym ścierwem to był twój tatuś i dziadziuś. Sprawdź w legitymacjach, kołtunie.
dla ciebie.
Dopóki będą istnieć imbecyle, którzy zamiast wziąć się do roboty i zacząć kurwa myśleć racjonalnie, fantazjują o chuj wie czym, arabach, multikulti, lewakach i komunie to kurwa, rzeczywiście nic się nie zmieni. A czerwonym ścierwem to był twój tatuś i dziadziuś. Sprawdź w legitymacjach, kołtunie.
dla ciebie.
zważaj na słowa czerwona kurwo
Ha, ha, ha! Respect my authority!!!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów