Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
[edit] dodam, że nie mam telewizora, może dlatego nic z tego nie rozumiem.
Stefczyk.info: W czasie Marszu Niepodległości doszło do starć grupy chuliganów z policją. Marsz został zatrzymany na jakiś czas. Jak Pan ocenia dziania policji?
Gen. Roman Polko: Przede wszystkim należy zaznaczyć, że policja powinna prowadzić działania prewencyjne. Na etapie planowania można było prowadzić działania zmierzające do wyłapania tych chuliganów. Zadymiarze są policji na ogół znani. Liczyłem więc na działania prewencyjne służb, policji, wywiadowców. Jednak zamiast tego funkcjonariusze zaczęli działać dopiero, gdy coś się zaczęło dziać. Wtedy z kolei podjęto działania niezrozumiałe.
Dlaczego?
Zatrzymano marsz. To potęgowało agresję. Na szczęście udało się ją rozładować, ale przez moment wydawało się, że nikt nie kontroluje sytuacji. Warto również zwrócić uwagę na propagandę, z jaką mieliśmy do czynienia. Powtarzano nam, że mamy zaplanowanych kilka marszy 11 listopada. Mówiono, że jeden marsz - prezydencki - jest słuszny, a inne są mniej słuszne. To również mogło podgrzewać nastroje. Demokracja nie polega na tym, że wszyscy - jak w PRL 1 maja - demonstrują wspólnie. Ludzie mają prawo demonstrować przywiązanie do ojczyzny przy odmiennych poglądach, jak chcą. Nawet niektórzy eksperci i naukowcy, którzy powinni mieć do tego większy dystans, mówili o bandytach, psychopatach. Mówili to, choć w Marszu Niepodległości idą rodziny z dziećmi. Niestety grupa chuliganów i prowokatorów zakłóciła marsz, który nie był tym "słusznym".
Możemy mieć do czynienia z prowokacją?
Nie szukam podtekstów. Po prostu patrzę i opisuje, co się działo. Mamy służby, którym płacimy wielkie pieniądze, mamy policję. Nie po to, by one się chwaliły nowoczesnym sprzętem, żeby walczyć z tłumem. Służby powinny zapobiegać zagrożeniom. W 100 procentach nie da się tego zrobić. Jednak trzeba przestać działać rutynowo i zacząć skutecznie działać. Nie można dopuszczać do sytuacji, żeby zamaskowani ludzie mieszali się ze spokojnym tłumem i niszczyli nam święto.
Policja wyciągnęła wnioski z wydarzeń sprzed roku?
Mam deja vu. Widzimy te same działania. Za chwilę usłyszymy te same wyjaśnienia. Już słyszałem, że państwo znów się sprawdziło. To jest pójście w samouspokojenie. A trzeba nam prawdziwej diagnozy. Trzeba myśleć o przyszłości, by takie wydarzenia się nie powtarzały. To ma być piękne święto, a nie dzień zadym.
Niech mi ktoś wytłumaczy, tak jak dziecku, po co ktoś miałby robić ustawki z policja i rozpieprzać ten marsz? Nieważne kto tam idzie, przeszedłby sobie spokojnie i co to komu przeszkadza? Nie widzę tutaj żadnych sensownych powodów, żeby wynajmować prowokatorów. Ludzie przed tv zobaczą rozpierduchę i zmienią kanał albo zobaczą pochód i zmienią kanał - komu służy ta różnica?
[edit] dodam, że nie mam telewizora, może dlatego nic z tego nie rozumiem.
Jak to po co! Nie rozumiesz?! Policja to pionki PO, Pionki ruskich agentów! A Polska dla Polaków, wszyscy biali i ścięci na łyso, ruski agent policjant trzeba go bić, bo to agenty po..!
Sto lat wam wszystkim !!!
A dla Faszystowskich Kurew piosenka
Kurwa cholerne lewaki nie widzicie, że to wszystko prowokuje policja, komuchy, Tusk z Putinem, cykliści i międzynarodowe żydo-masońskie lobby masturbacyjne?! Obudźcie się Prawdziwi Polaki i odzyskajmy wspólnie Polskie! Precz z komóną!
widze obudzony "prawdziwi Polak"
Kurwa cholerne lewaki nie widzicie, że to wszystko prowokuje policja, komuchy, Tusk z Putinem, cykliści i międzynarodowe żydo-masońskie lobby masturbacyjne?! Obudźcie się Prawdziwi Polaki i odzyskajmy wspólnie Polskie! Precz z komóną!
Ta jest! Ponadto maczają w tym palce arabusy muzułmańskie, bo chcą wejść do Polski i zapłodnić polskie kobiety swoimi ciapatymi kutasami! I wtedy wszyscy będziemy wpierdalać kebaby, nie będzie już prawdziwych polskichj pierogów ani bigosu. Wszystko będzie z baraniny. Nie rozumiecie tego lewaki? Przecież to jest prawda, bo tak piszą na Nienormalna.pl. Jak nas zjedzą kanibale z Afryki to dopiero będziecie płakać. Obuć sie polsko! Zip file!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów