📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:16
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Anonymous~,
Ale nie obrażaj zwierząt
co za ścierwo.
Cytat:
Powinni do nich napierdalać na ślepo gumowymi kulami... Zero tolerancji dla takich zwierząt.
Ale nie obrażaj zwierząt
co za ścierwo.
obawiam się, że jeżeli działałaby selekcja naturalna, to niestety tacy jak my, "normalni" ludzie siedzący przed komputerem, nienapierdalający się co tydzień na boisku zostaliby przez nich "zjedzeni" ... ;(
@~Anonymous~
Media zrobiłyby z nich ofiary, a Kaczyński miałby kolejny pretekst do rzucania się na władzę
Media zrobiłyby z nich ofiary, a Kaczyński miałby kolejny pretekst do rzucania się na władzę
Pojebało was? Jeżeli ich zabraknie to nie będzie komu rowów kopać. Przecież wiadomo, że te typki nie pracują przy akceleratorze cząstek.
powinno być tak:
Każdy chcący wejść na stadion powinien miec karte staddionowa (lub cos takiego)
Kto raz cos odjebie ten ma ostrzezenie
Kto ponownie cos odjebie dożywotni zakaz wchodzenia na stadiony w całej Polsce.
Wyjebać bydło ze stadionów!
Żebym ja kurwa nie mogł meczu z dzieckiem isc obejrzec bo dostane jakimś kurwa kijem albo butelka?
Kurwa co to ma być?
Wyjebać bydło ze stadionów!
Żebym ja kurwa nie mogł meczu z dzieckiem isc obejrzec bo dostane jakimś kurwa kijem albo butelka?
Kurwa co to ma być?
Szkoda, że takie krótkie, chętnie zobaczyłbym jak policja dostaje wpierdol
@banan tak kurwa wszyscy tylko czekają żeby ci zajebać maczetą
A mi tam się podoba, lepsze to niż spedalona młodzież, jakieś emusy czy inne wynalazki. Wiadomo że chujnia z niszczeniem stadionu ale za samą walkę z policją mają u mnie plusa, tym kurwom w mundurach się należy. Sam czasem pójdę na jakiś meczyk, nigdy się nie biłem na stadionie ale jestem w stanie ich zrozumieć. Jak się leją między sobą to robią to na własną odpowiedzialność i to ich sprawa co robią w wolnym czasie. Jak napierdalają policje to też im kibicuje. Byle stadionów nie niszczyli, bo w to że zwykli ludzie są przez nich atakowani to ni chuja nie uwierzę.
A tym wszystkim piszącym o strzelaniu z ostrej amunicji proponuje pierdolnąć się w głowę. Rycerze w kapciach, 15lat mają i będą strzelać
A mi tam się podoba, lepsze to niż spedalona młodzież, jakieś emusy czy inne wynalazki. Wiadomo że chujnia z niszczeniem stadionu ale za samą walkę z policją mają u mnie plusa, tym kurwom w mundurach się należy. Sam czasem pójdę na jakiś meczyk, nigdy się nie biłem na stadionie ale jestem w stanie ich zrozumieć. Jak się leją między sobą to robią to na własną odpowiedzialność i to ich sprawa co robią w wolnym czasie. Jak napierdalają policje to też im kibicuje. Byle stadionów nie niszczyli, bo w to że zwykli ludzie są przez nich atakowani to ni chuja nie uwierzę.
A tym wszystkim piszącym o strzelaniu z ostrej amunicji proponuje pierdolnąć się w głowę. Rycerze w kapciach, 15lat mają i będą strzelać
w wiadomościach to widziałem, śmiałem się sążnie
RUDY GANGSTER NAJLEPSZY czekać, aż to wiadomościach puszczą i starzy zobaczą co ich dzieci robią haha
Donald matole, na stadionie wciąż są kibole!
Panowie z 4:11 zasłonili się regulaminem- grają zgodnie z zasadami HAHA.
bannann1988 napisał/a:
Chyba przez ostatnie 3 lata nie byłeś na żadnym meczu: karta kibica już dawno jest obowiązkiem na meczach ekstraklasy i I ligi.
Na większości meczach wyjazdowych są listy kibiców z wszelkimi danymi osobowymi kibiców przyjezdnych. Osoby wchodzące często stają do kamery wraz z dowodem osobistym, Trybuny są przez cały mecz filmowane a kibice fotografowani jak celebryci.
Zakazy stadionowe to fikcja - dostają je osoby stojące na schodach podczas meczu lub najebańce którzy o własnych siłach nie potrafią przejść przez kołowrotek.
Policja nie radzi sobie z wyłapywaniem zadymiarzy, w większości przypadków swoją interwencję na stadionie ograniczają do minimum licząc na późniejsze wyłapanie osób wywołujących burdy. Niestety gówno z tego wychodzi.
Jak już dochodzi do zatrzymań to aresztowane są zazwyczaj przypadkowe głąby, które poczuły siłę w grupie i bezmyślnie atakują policję, ochronę nie zakrywając swojej twarzy myśląc, że są anonimowi.
Ku**y żerują na zasiłkach, nfz'cie i innych dotacjach od państwa, niszczą mienie publiczne oraz powodują straty wśród wyposażenia policji. I nie ma tłumaczenia że policja jest zła, policji należy się bać i policje należy szanować. Jasne że dochodzi tam do nadużyć, tyle że każdy jest twardziel dopóki ktoś mu matki czy ojca nożem nie pokroi a później JP na 5% bo może pomogą.
jak zaczną leczyć się w prywatnych klinikach to wtedy powiesz mi że robią to na własną odpowiedzialność.
Ku**y żerują na zasiłkach, nfz'cie i innych dotacjach od państwa, niszczą mienie publiczne oraz powodują straty wśród wyposażenia policji. I nie ma tłumaczenia że policja jest zła, policji należy się bać i policje należy szanować. Jasne że dochodzi tam do nadużyć, tyle że każdy jest twardziel dopóki ktoś mu matki czy ojca nożem nie pokroi a później JP na 5% bo może pomogą.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów