📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:52
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Użyliby ostrej amunicji a nie - chłopaki jeszcze wilka dostaną od siedzenia na chodniku - noce zimne, oj zimne! Rzekłem.
Po co te kropki ?? Zawsze wkurwia mnie to jak takim typom zakrywają ryje, pokazać, żeby ludzie wiedzieli kogo unikać i nie wpuszczać do cywilizowanych ludzi !!!!
No właśnie po cholere te kropki, akurat by zobaczyli z takiej odległosci ich twarze ^^...
z tego co wiem oni tam mają wyczadziaste te kamery poinstalowane na skrzyżowaniach takie zumy mogą robić, że widzą czy ktoś jedzie bez pasów na ten przykład - no mafia "taksufkarska" - a ta ulica to nie przypadkiem Wyszyńskiego?
powiem wam ze naprawde coraz bardziej mnie policja zaskakuje
ostatnio ktos wrzucil z taka szybka akcja teraz to
ostatnio ktos wrzucil z taka szybka akcja teraz to
no ja parę ładnych lat temu byłem świadkiem akcji jak to gliniarze wyciągnęli typa z jadącego samochodu jeden z przodu drugi z tyłu go zajechał za skrzyżowaniem - przygwoździli go i wysadzili i na glebę na jezdni - cała akcja trwała przejechanie tego skrzyżowania - chwila moment
heh mogłby jakiś nudzący się w te kropki powstawiać ciekawe twarze rysowane w paincie :]
troszke przyjął kopów na łeb ten pierwszy od lewej co pierszy (?) padł... co za chuje żeby nieprzytomnego kopać !!!!!!
w tym chorym mieście, jak wracałem z 2 kumplami napadło nas 9.Było miło, w porównaniu do tego jak w centrum srecina 10 zakopało na śmierć jakiegoś chłopaka
szkoda ze akcja rozgrywa sie w nocy bo bym moze sie zalapal na porcje niezlego kina przy powrocie ze szkoly
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów