📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
jezus maria nie mógł ktoś wstać i mu po prostu najebać, co za banda pedałów
banerr napisał/a:
Ta. A potem napiszą że Polacy zaatakowali biednego Angola.
A może zanim się zesrasz to zapoznasz się z tematem ?
Tu se kliknij i niech ktoś ci poczyta co piszą.
No ale jak mu zajebali lepe, to na pół roku w pasiaki i albo ich wyruchają, albo nie.
jednak, to co lubię w naszej Polskiej naturze, to logika i wolność,
wystarczy że , ktoś nam ją zabierze, wtedy się odzywa
i bójcie się narody
WSZYSTKIE
wystarczy że , ktoś nam ją zabierze, wtedy się odzywa
i bójcie się narody
WSZYSTKIE
Husaria w akcji
Mieczem i tarczą weźmiemy to co było nasze od lat
Znów pójdziemy pokazać światu na co nas stać
Nasza wiara dziś do zwycięstwa wskaże nam szlak
" Młody anglik wracający do domu pociągiem został zaatakowany przez dwóch polskich nacjonalistów w momencie dyskusji z innym pasażerem. "
Hhahah wy tępe pizdy nawet nie wiecie że ten co się rzucał też jest polakiem i pod sam koniec do nich po polsku napierdala,no chyba że anglicy zaczęli uczyć się polskiego
Wszyscy najeżdżają na tego suchoklatesa, że upierdliwiec, wesz, jednostrzałowiec.
A ja uważam, że swoim postępowaniem udowodnił, że popierdolona poprawność polityczna, gender i pobłażanie tęczowym zboczeńcom, prowadzi do zdebilenia społeczeństwa w którym dwóch chłopów wyższych i cięższych przynajmniej o połowę od tego zasrańca zachowuje się jak skończone cipy.
A ja uważam, że swoim postępowaniem udowodnił, że popierdolona poprawność polityczna, gender i pobłażanie tęczowym zboczeńcom, prowadzi do zdebilenia społeczeństwa w którym dwóch chłopów wyższych i cięższych przynajmniej o połowę od tego zasrańca zachowuje się jak skończone cipy.
serduszko się raduje faktycznie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów