📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
jak on prześmiesznie się napiął ten moment w którym mu się te chude ramionka podnoszą jakby miał pod nimi telewizory to jest prześmieszne. I oczywiście nasi pomogli "wypierdalaj kurwa"
ilu Angoli trzeba do wyproszenia upierdliwca z pociągu nie wiem ale na pewno wystarczy 2 Polaków z emigracji
Haha i znowu Sebki musiały zrobić porządek bo Angole bały się suchoklatesa, a ci jak wjechali jak husaria i pozamiatane aż się łezka w oku kręci.
Na szczęscie cebulaki sebixy ratują i radują sytuacje
banerr napisał/a:
Ta. A potem napiszą że Polacy zaatakowali biednego Angola.
Nie, nie napiszą. Jak był by czarny, ten angol, to by napisali że wszyscy byli rasistami, a ci z Polski to już megarasisći, a on w ogóle to spokojny człowiek.
A w każdym innym wypadku, to wiadomo
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów