18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Pleso93 2012-07-15, 11:42
Najpierw gadacie, że dobrze by było gdyby poskładali wszystkich drących mordy, a potem, że to jest ograniczenie wolności
Zgłoś
Lares86 2012-07-15, 12:49
Wiecie co? Nie było to tu czasem zaraz po tym meczu? Coś mi świta...
Zgłoś
dlugowieczny 2012-07-15, 12:55 5
Shadow323 napisał/a:

Pan Kec. Taaak mężczyzna z 0.36 i 0.57 to straaaaaaszni wandale i trzeba ich zamknąć....
Jesteś idiotą podążającym za propagandą utworzoną przez kogoś zirytowanego kto twierdzi że "pseudo-kibice" to źli ludzie. Gówno wiesz to zamknij mordę. W obliczu wojny to właśnie Oni pójdą w bój za Polskę a nie taki tępy chuj jak Ty!!!

Ale i tak pewnie tego nie zrozumiesz więc pisz dalej TĘPIĆ PSEUDO KIBICÓW....

Rozbawiłeś mnie tym tekstem. Każdy pseudokibic to tchórzliwa kurwa, która pierwsza by spierdoliła, jak by co do czego przyszło. Oni są mocni w dziesięciu, na jednego. Na potwierdzenie moich słów niech będzie ten filmik i inne tego typu. Przecież te pseudokibickie kurwy, spierdalają przed wrogiem, jakim dla nich jest policji, zawsze gdy ci atakują, a kozaczą tylko gdy policja stoi. Ktoś taki ma bronić tego kraju? Już nie wspomnę, że łamiąc prawo pokazują brak szacunku nie tylko państwu, ale wszystkim jego obywatelom. Jebać pseudokibiców.
Zgłoś
sługaSzatana 2012-07-15, 13:14 1
Proponuje policjantom oddawać strzały ostrzegawcze... W łeb. A potem do zjebane bydło wybiera kto ma być moim prezydentem.. Ja pierdole.
Zgłoś
anonymousm 2012-07-15, 13:31 4
Jak mnie śmieszy to pieprzenie, że kibice pierwsi poszliby na wojnę albo mogą przeciwstawić się politykom.
Co potraficie przeciwstawić politykom? Że wielką szmatę zrobicie z Rotmistrzem Pileckim? Race zapalicie? Własnemu pedalstwu zaprzeczycie? Wystartuj w wyborach samorządowych, zajmij się poważnymi sprawami. Ale nie, ty wolisz się na meczu poocierać o inne łyse pały i skandować hasełka.
Na wojnie pierwsi byście spierdalali, potem może byście wrócili, żeby palić stodoły z kobietami i dziećmi, bohaterowie. Natomiast wyszkoleni i odważni policjanci już mogliby coś zdziałać.
Zgłoś
u22 2012-07-15, 13:35 1
Cytat:

a w telewizji mówili, że był spokój

telewizja kłamie
Zgłoś
Machol 2012-07-15, 13:50
A jaki zręczny balet, jak prewent ominął tego najebanego z flagietką

Rzeczy trudne dają się rozłożyć na prostsze. Rzeczy proste nie dają się dalej rozbijać i musimy w nie po prostu uwierzyć albo chrzanić je.
Zgłoś
fdM 2012-07-15, 14:12 2
Przecież to są ci spokojni 'prawdziwi kibice', którzy mieli zastąpić agresywnych kiboli Jak widać, teraz trzeba wprowadzić nowe określenie "Januszole". 99% z tych pijanych typów pewnie nie ma nic wspólnego z grupami kibicowskimi. Ja specjalnie poszedłem na strefę kibica u mnie w mieście, zobaczyć jak się sezonowi fani zezłoszczą - nie zawiodłem się... zarzygani gamonie, śpiewający brawo czechy, latające butelki itd. Jednym słowem patologia, ale większość i tak powie, że to są prawdziwi kibice a najgorsi to są ci 'fanatyczni' co wbiegli na murawę w Bydgoszczy hehe.
Zgłoś
Gabranth 2012-07-15, 14:13 2
Było gorzej niż myślałem. Dobrze, że szybko się uwinąłem z Rynku.

Tyle flag się walało na chodnikach podeptanych. Sami patrioci. I bohaterowie.

EDIT: @up Takiego najazdu bydła to chyba od czasów Tatarów nie było. Połowa była zalana jeszcze przed "pierwszym gwizdkiem"[/u]
Zgłoś
Phallucifer 2012-07-15, 14:27 1
Przyjechali Irlandczycy, pili, byli glosno, ale nie b ylo z nimi zadnych ekscesow...a przypominam, ze policja byla ta sama. Mysle, ze jasno wdiac, ze to z polaczkami cos jest nie tak.

Chciałbym rozeznać się w sobie, póki nie będzie za późno.
Zgłoś
o................e 2012-07-15, 16:20
tarcza pała i na ludzi i git lać chołotę pierdoloną
Zgłoś
buchun 2012-07-15, 16:31 1
powiem wam, tak, niestety " białe kaski " w 80% interwencji po meczach atakują kibiców którzy nic nie zawinili...
Zgłoś
Dymekx 2012-07-15, 18:49
Ja widzę masę ludzi utrudniających prace policji (nie którzy umyślnie inni przypadkowo). Nie wiem co ci ludzie myślą stojąc naprzeciw prewencji, niekiedy jakiś metr od nich a potem zdziwko, że nos złamany. Widzi zadyme i prewencje? realizuj pkt. 1 - spierdalaj tak samo prędko jak na widok 10 dresów idących w twoją stronę. Ja jestem w 100% za prewencją, byłem światkiem jednej takiej zadymy gdzie była prewencja i co zrobiłem? zrealizowałem pkt. 1 i jestem cały. Jest jeszcze pkt. 2 - w razie jak byś (jakimś cudem) nie mógł zejść z drogi prewencji łapie w górę i czekaj aż przejdą.
Zgłoś
boros 2012-07-15, 20:53
czytajac wasze komentarze to az sie zygac chce... banda "ynteligentów" .
Tak kochacie policje a zapewne zaden z was nie mial nigdy z nimi do czynienia. Najwieksze bydlo chamstwo jest na komendach.
Zgłoś
massq 2012-07-15, 23:18
Nic nie zrobił kurwa, nic nie zrobił kurwa, nic nie zrobił kurwa, nic nie zrobił...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów