📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Napierdalać pseudokibiców, powinni mieć prawo używać ostrej amunicji na to coś.
Zacznijmy od tego, że są policyjne kurwy i policja, nie raz siedziałem na hotelu u niebieskich, jak się zachowywałeś normalnie to policja do ciebie normalnie ale jak napatoczyłeś się kurwie to nawet za "przejęzyczenie" zakładali bransolety i zajebali parę razy pod żebro, jeb do suki i na komendę.
Ostatno jak byłem grzeczny to nawet do domu odwieźli.
Ostatno jak byłem grzeczny to nawet do domu odwieźli.
Mar0, masz się czym chwalić
Na takich gosci powinni napuscic zomo
Na takie zabawy z idiotami brakuje ZOMOwców. Jakby tak wysłać z 50ciu to odrazu KiPiCóF przywołaliby do porządku
a w telewizji mówili, że był spokój
"zostaw kibica"? gdzie tu ku..o widzisz kibica?...kibic był na stadionie a po meczu na pewno z tobą po mieście nie chodził
Ciekawe co jej do oka wpadło
Dlaczego taki plebs chodzi po naszych ulicach? Każdy tam powinien wyglądać jak ten typ z zakrwawionym ryjem, odechciałoby im się może rozpierdol na ulicach robić.
BTW. Fajnie byłoby temu typowi co tak strasznie mordę darł, wypierdolić z shotguna prosto w ryj
BTW. Fajnie byłoby temu typowi co tak strasznie mordę darł, wypierdolić z shotguna prosto w ryj
jeb petardę rzucić, ogłuszyć to tałatajstwo i za fraki wciągnąć na jakiegoś stara, wywieźć za miasto, wpierdol wpuścić, zostawić i niech z buta zapierdalają
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów