📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
45 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
dobry skurwiel
Q L I M A X
A w Europie silniczki 1.0 milionturbo i normy emisji Euro pincset.
Też tak robiłem rowerzystom i pacanom na skuterach. Dostawczak z przebiegiem blisko miliona kilometrów i turbina w nienajlepszym stanie podobnie dymi.
Gdyby mi tak walnął dymem to normalnie jakbym go spotkał w internecie, nie wytrzymałbym i go tak zjechał, że by sobie nie poradził
Mi się kiedyś w Vitarze zapchała odma i robiłem większą zadymę za sobą, tylko na biało. Aż wstyd było przez miasto jechać Ale uwagę zwracałem
@nots, przedstaw się pacanie, bo to już chamstwem zalatuje. oby ci ta turbina jebła razem z silnikiem na zamykającym się przejeździe kolejowym.
Hahaha czego to nie zrobi polaczek w pastuchu tdi żeby okazać swoją zazdrość
A u nas kurwa się spuszcza UE o emisję spalin i silniki w autach kurwa AMG nie mogą mieć 6,3.... Paranoja. W pizdu z tym efektem cieplarnianym i innymi chujstwami. My cierpimy żeby ktoś se mógł mieć nas w dupie...
Kurwa gdyby to mi zrobił to bym mu...
W sumie to chuja bym zrobił.
W sumie to chuja bym zrobił.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów