I wpierdol
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
A mówią "Chłop jak żaba silniejszy niż baba" no w tym przypadku się ni chuja nie sprawdziło
żeby mnie baba biła
Ech, te czarne kobiety zawsze jakieś narwane
Gorylica ALFA w swoim stadzie
no i takiej to z czystym sumieniem bym szczękę mógł złamać. Czarne, wkurwiające i do tego udaje chłopa.
Taką to w domu na kagańcu trzeba trzymać
Apropos 6 komentarzy a Piwa nikt nie postawi... Chamy...
Apropos 6 komentarzy a Piwa nikt nie postawi... Chamy...
Zawsze mnie wkurwiały takie babo chłopy. Niby baba, pizdę i cycki ma a zachowuje się jak pener i żul. Się kurwa pomyliły co do siebie czy coś. Niech spierdala do kuchni gdzie jej miejsce bo na ulicy to jeszcze nic dobrego nigdy nie zrobiły !
To jest właśnie ta Geneza o której teraz ten film nakręcili...
Dobra, urodzić się murzynem z kutasem jak u konia to jeszcze pół miedy - mimo mózgu wielkości orzeszka. A Murzyńskie babo chłopy dopiero mają przejebane, ani nie pokręcą tyłeczkiem, ani nie zaruchają. Mogą tylko wyciągać łapy po socjal i bić się na ulicach. Materiał na żonę jak Mateja na skoczka.
zamknij morde czarna dziwko!
Nie dziwcie się. Tak się zdobywa szacunek w stadzie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów