📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Hmm to jest Twój fotel Więc teraz Ty se musisz odpowiedzieć na pytanie patrząc na fotę - czy Ty jesteś facet, czy jednak kobieta Trochę się chyba odparzyło podwozie
Prefiero morir de pie que vivir siempre arrodillado
"Jesteśmy antykapitalistami, antykomunistami, wierzymy w państwo narodowe."
Zagadka:
Czy jest to mebel męski, czy raczej damski?...
Nie mam pojęcia czy jest to mebel męski, czy damski - widzę tylko, że jest na nim odciśnięta piczka.
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, chujki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
Moim zdaniem, odcisk na fotelu to nic innego jak wizja apokalpisy. Świat spowity ogniem rozpada się na 2 części, z środka wypływa płonąca lawa. Myślę, że guziczki mogą mieć znaczenie w tej wizji, ale nie potrafię ich rozpracować. Pewnie skrywają datę tego wydarzenia, ale o opinię proszę eksperta-inżyniera-sadistikowego z dziedziny tapicerstwa ekstremalno-apokaliptycznego.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów