18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Moby_Dick 2013-01-30, 21:28 3
Hmm to jest Twój fotel Więc teraz Ty se musisz odpowiedzieć na pytanie patrząc na fotę - czy Ty jesteś facet, czy jednak kobieta Trochę się chyba odparzyło podwozie

Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza.
Zgłoś
Grzyb18 2013-01-30, 21:29 1
Męski bo się fiut odcisnął
Zgłoś
A................h 2013-01-30, 21:32 68
Męski, bo w kuchni fotel niepotrzebny.
Zgłoś
remi1982 2013-01-30, 21:38 2
Gdyby nie wzór cipola, można by rzec, że fotel chujowy.

Dul­ce et de­corum est pro pat­ria mo­ri.
Prefiero morir de pie que vivir siempre arrodillado

"Jesteśmy antykapitalistami, antykomunistami, wierzymy w państwo narodowe."
Zgłoś
stery_srh 2013-01-30, 21:45 2
zygmuntor napisał/a:

Zagadka:
Czy jest to mebel męski, czy raczej damski?...

Nie mam pojęcia czy jest to mebel męski, czy damski - widzę tylko, że jest na nim odciśnięta piczka.

Smak '80 lat...
Zgłoś
androgenius 2013-01-30, 22:08 9
Mebel jest skórzany, pizda odparzona, oświetlenie nie dobrane a zdjęcie zajebane.

Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, chujki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
Zgłoś
Meliar 2013-01-30, 22:37
Męski, siadasz i ruchasz.
Zgłoś
ivra 2013-01-30, 22:48 3
Pedalski, bo jest ślad po rozoranym rowie.
Zgłoś
pokson 2013-01-30, 23:36
Po tym rentgenie stwierdzam że ktoś ma raka płuc...
Zgłoś
wsza104 2013-01-31, 22:50
To jest mebel pani z kutasem ;D
Zgłoś
autobusik111 2013-02-02, 15:57 3
Moim zdaniem, odcisk na fotelu to nic innego jak wizja apokalpisy. Świat spowity ogniem rozpada się na 2 części, z środka wypływa płonąca lawa. Myślę, że guziczki mogą mieć znaczenie w tej wizji, ale nie potrafię ich rozpracować. Pewnie skrywają datę tego wydarzenia, ale o opinię proszę eksperta-inżyniera-sadistikowego z dziedziny tapicerstwa ekstremalno-apokaliptycznego.
Zgłoś
Skee13 2013-02-02, 16:01 1
wu tang

WUuuuuuu...
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów