18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 19:40
🔥 Przyjaciele - teraz popularne
Zagadka
k................5 • 2013-10-17, 10:14
Dwa identyczne budynki wybudowane w tym samym czasie.
W jednym mieszkają ludzie w drugim bydło... yyy znaczy się społeczność romska.

Zgadnijcie w którym mieszka bydło.. znaczy cyganie

Zgłoś
gutsy666 2013-10-17, 10:19
i tu nasuwa się pytanie. dlaczego nikt nie zareagował? to przecież kurwa widac, jak demontuje sie okna. słychać. a poza tym , jako lokale socjalne jest to mienie państwowe chyba?
Zgłoś
hubert12345 2013-10-17, 10:28
ale po cholere wladze miasta maja walczyc z brudami... Szkoda ze z urzedu miasta okien nie powynosili
Zgłoś
V4to 2013-10-17, 10:30
link do google street viev

goo.gl/maps/o1IiC
Zgłoś
-=coma=- 2013-10-17, 10:34 13
Łosz kurwa! Widać gruzojady wpierdalają bloki niczym korniki drewno
Nie ma jakiejś chemii na te pasożyty? A co jak u Ciebie zalęgną się takie szkodniki?
Zgłoś
Le_Kloszard 2013-10-17, 10:37 52
Zdjęcie z google street:

Idą ze świeżo podpierdolonym sprzętem hifi
Zgłoś
Browaryt 2013-10-17, 10:39
Kurwa mam taką samą wieżę... jebane mi zajumali.
Zgłoś
zodiacr 2013-10-17, 11:36 1
Dd jakiegos czasu, mam wrażenie, że sadistic to kopia wykopu ...
Zgłoś
~tip.top 2013-10-17, 11:42 10
zodiacr napisał/a:

A ja mam wrażenie, że wykop to kopia sadistica
mam dla Ciebie radę kolego, najpierw przeglądaj sadistica
Zgłoś
k................5 2013-10-17, 11:58 1
zodiacr napisał/a:

WSZYSTKO co można znaleźć w internecie jest już na kilku stronach przeważnie, więc skończ biadolić.
Zgłoś
HAL-9000 2013-10-17, 12:11
gutsy666 napisał/a:

i tu nasuwa się pytanie. dlaczego nikt nie zareagował? to przecież kurwa widac, jak demontuje sie okna. słychać. a poza tym , jako lokale socjalne jest to mienie państwowe chyba?

Zamiast lać żar z żopy zastanów się nad genezą fotek. Zobrazowana rozjebunda to osiedle na uboczu, Lunik 9 w Koszycach, gdzie Słowacy zesłali społeczny margines pod postacią romów. Nie ma tam wody oraz prądu. Są z dala od normalnych obywateli i mogą sobie tam swobodnie srać na łeb i pod siebie swoim zwyczajem.
Zgłoś
zodiacr 2013-10-17, 14:14
@kerim85 Nie biadole, tylko zwracam uwage na podawanie źródeł ( wykop.pl/ramka/1693580/dwa-budynki-na-slowacji/?sR=6457564a5177745257314579 )

@~tip.top Rozumiem, w tym jednak przypadku mam rację.
Zgłoś
k................5 2013-10-17, 14:26
zodiacr napisał/a:

@kerim85 Nie biadole, tylko zwracam uwage na podawanie źródeł ( wykop.pl/ramka/1693580/dwa-budynki-na-slowacji/?sR=6457564a5177745257314579 )

@~tip.top Rozumiem, w tym jednak przypadku mam rację.

A skąd pewność, że nie wziąłem tego z liveleak? Maść na ból dupy Ci się skończyła?
Zgłoś
zodiacr 2013-10-17, 14:36
kerim85 napisał/a:

A skąd pewność, że nie wziąłem tego z liveleak? Maść na ból dupy Ci się skończyła?

No właśnie, skąd mam wiedzieć, skoro nie podajesz źródła?
Zgłoś
raf-ret 2013-10-17, 15:42
znając tych pedałów to w tym pierwszym a w tym drugim ludzie których okradli i budynki nie są identyczne policz piętra
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem