📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
up up A Wy idioci dajecie sie nabrac na hejta
jebane abstynenty liczyć nie potrafią
Darki72 napisał/a:
up up A Wy idioci dajecie sie nabrac na hejta
chyba ktoś tu nie wie co to jest hejt i do tego nie rozumie tematu
@samsung, bezjutra, bo kiedyś ćwiartka to była ćwiartka. Ale niedawno ktoś sobie wymyślił zmniejszenie pojemności do 200 ml a 'ćwiartka' została z nazwy.
Dla niektórych ćwiartka to 1/4 dla mnie to 200cm^3, ale zawiodłem się, że ludzie tego nie rozumieją ^^ Jeszcze piszą mi tu, że liczyć nie potrafię
spokój gimbusy!!!!!!!!!!
Wystarczyło napisać "ćwiartek" zamiast ćwiartek.
Chuja, i tak nie zrozumieją
Chuja, i tak nie zrozumieją
benykuleczka84 napisał/a:
@samsung, bezjutra, bo kiedyś ćwiartka to była ćwiartka. Ale niedawno ktoś sobie wymyślił zmniejszenie pojemności do 200 ml a 'ćwiartka' została z nazwy.
Kiedyś były ćwiartki 250ml po wejściu do unii w Polsce trzeba było wprowadzić prawo unijne. Teraz są tak zwane unijki po 200ml
Na całym świecie zadano ludziom pytanie, ile to jest 1000 gramów.
Na całym świecie odpowiedzieli, że kilogram.
W Polsce i w Rosji, że litr.
Pierdolony fryc mówi Polakowi, jakimi ma żarówkami świecić, ile mleka produkować, jaki stopień krzywizny mają mieć banany oraz jak spuszczać wodę w kiblu... Ale żeby pierdolony fryc mówił Polakowi jak ma pić wódkę, to jest kurwa przesada!
Na całym świecie odpowiedzieli, że kilogram.
W Polsce i w Rosji, że litr.
paralyse napisał/a:
Kiedyś były ćwiartki 250ml po wejściu do unii w Polsce trzeba było wprowadzić prawo unijne. Teraz są tak zwane unijki po 200ml
Pierdolony fryc mówi Polakowi, jakimi ma żarówkami świecić, ile mleka produkować, jaki stopień krzywizny mają mieć banany oraz jak spuszczać wodę w kiblu... Ale żeby pierdolony fryc mówił Polakowi jak ma pić wódkę, to jest kurwa przesada!
Jak inni pisali - ćwiartki (250ml) zostaly zastąpione butelkami o pojemności 200ml ale i tak wszyscy mówią ćwiartka
Z kolei kiedyś mówiono na 750ml (zero-siedem) i nie było bólu dupska a teraz tak samo niepoprawnie mówi się na 700ml (trzy-czwarte)
Ogólnie weźcie sobie wszyscy napinacze maść na ból dupska i wmasujcie w głowę
@UP 1 litr wody w temperaturze 5c wazy 1000 gramów
aha wódka ma bardzo podobną wagę do wody (lżejsza)
edit
BongMan "nie napinaj się tak, bo ojca wysrasz" przetoczenie tego gówna z banami ślimakami żarówkami 100w i płynem do wędzenia kiełbas itp. już dawno jest nieaktualne a i tak Polacy uparcie przetaczają te argumenty z pewexu
Z kolei kiedyś mówiono na 750ml (zero-siedem) i nie było bólu dupska a teraz tak samo niepoprawnie mówi się na 700ml (trzy-czwarte)
Ogólnie weźcie sobie wszyscy napinacze maść na ból dupska i wmasujcie w głowę
@UP 1 litr wody w temperaturze 5c wazy 1000 gramów
aha wódka ma bardzo podobną wagę do wody (lżejsza)
edit
Cytat:
BongMan "nie napinaj się tak, bo ojca wysrasz" przetoczenie tego gówna z banami ślimakami żarówkami 100w i płynem do wędzenia kiełbas itp. już dawno jest nieaktualne a i tak Polacy uparcie przetaczają te argumenty z pewexu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów