📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Londyński akcent...Niestety nie Hameryka, więc pewnie ustawione.
Gdziekolwiek idziesz, idź z całym swoim sercem.
A te kolorowe ubranka dostał za dobre wyniki w nauce.
nano50 napisał/a:
Londyński akcent...Niestety nie Hameryka, więc pewnie ustawione.
Zdziwił byś się jakimi debilami potrafią być brytole
I my u nich naczynia zmywamy...
Cytat:
Zdziwił byś się jakimi debilami potrafią być brytole
Też nie ma co pierdolić, to samo Brytyjczyk mógłby powiedzieć o Polakach i byłoby to bardziej zasadne patrząc na to jaki kwiat narodu wyjechał na Wyspy.
Ogólnie to zdarzyło mi się kilka razy dorabiać w UK w gównianych pracach (magaz czy fabryka itp.). Z mojej obserwacji zachowań naszych rodaków wyciągnąłem wniosek, że taki przeciętny polus w UK pracujący fizycznie nie znosi Brytyjczyków, bo nie jest w stanie ogarnąć jak można nie zapierdalać w pracy, wkurza go, że nie robią sobie z chujowej pracy drugiego domu i wkurza go, że ich nie rozumie. Więc potem taki polus przekłada sobie to jakoś w swoim pustym łbie i rozpowiada wszystkim, że "angole to nieroby i debile", "angole nas nie lubio", "angole są mili, a za plecami obgadujo" kurwa zawsze jak słyszę takie pierdolety mędrców dla których normalność to piwo i polska telewizja po 12 godzinach w przetwórni groszku to śmiać mi się chce.
cuurniprime napisał/a:
I my u nich naczynia zmywamy...
Jacy my ? Byłem parę razy w Londynie, ale na wycieczce z rodziną, a na wycieczki zarabiam w Polsce.
Up i za to krata browara kolego. "My zmywamy" Ja pierdole.
Cytat:
kurwa zawsze jak słyszę takie pierdolety mędrców dla których normalność to piwo i polska telewizja po 12 godzinach w przetwórni groszku to śmiać mi się chce.
Ale od groszku to ty się odpierdol!
Na sadolu chyba najwięcej.
Na sadolu chyba najwięcej.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów