Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nerwica natręctw, mam ziomka który nie przejdzie między „słupkami” musi przejść obok ale nigdy „między”
Prawdopodobnie jest jak piszesz, gdyby kierowała nią głupota to mózg insynktownie odnalazłby "najprostsze" rozwiązanie, czyli po prostu dałaby krok do przodu. Ja mam ziomka, który nie zapakuje nieparzystej liczby owoców w markecie, ja jak trenuje to robię zawsze nieparzystą liczbę powtórzeń, a jak byłem mały, to stawałem tylko na całe płyty chodnikowe (unikając przecięć mięczy nimi) a jak był polbruk, to nadeptywałem tylko na biały, lub tylko na czerwony Takie drobne dziwactwa hehe.
Spójrzcie na jej bęben, wygląda na zaciążoną, a słyszałem dawno temu przesąd i wiele starszych osób w to wierzyło, że kobieta w ciąży nie powinna chodzić po wszelkiego rodzaju kablach, linach, wężach ogrodowych itp., bo jej się dziecko w pępowinę zaplącze i udusi przy porodzie. Według mnie, ktoś wymyślił taką głupotę, żeby się po prostu jedna z drugą nie potknęła i nie przewróciła, jak o coś zaczepi nogą, ale może taki przesąd krąży gdzieś jeszcze po świecie.
W Chinach jest zabobon, że nie można przejść nad płynącą wodą, bo ona odbierze wtedy człowiekowi energię. Oni w to dalej wierzą, przynajmniej co niektórzy. Nie wiem czy w innych krajach nie ma podobnych wierzeń.
W Polsce istnieje zabobon że jak się pójdzie głosować na jakąś partię, to będzie lepiej.
Nerwica natręctw, mam ziomka który nie przejdzie między „słupkami” musi przejść obok ale nigdy „między”
Mam podobnie, tylko na sadolu. Mogę dać piwo fantastico czy nawet Halmanowi, ale nigdy Flodzi
co wy o tych natręctwach, przesądach i zabobonach..? przecież to tylko baba jest.
Jak by nie baba to by cię nie było cwaniaczku z za klawiatury
Jak by nie baba to by cię nie było cwaniaczku z za klawiatury
Słyszycie ten delikatny tętent ? ...
To białorycerzyk w różowej zbroi zapierdala na upośledzonym koniu bronić obcej niewiasty.
W ten sposób nie poruchasz... Ojjj nie poruchasz...
ja jak trenuje to robię zawsze nieparzystą liczbę powtórzeń, a jak byłem mały, to stawałem tylko na całe płyty chodnikowe (unikając przecięć mięczy nimi) a jak był polbruk, to nadeptywałem tylko na biały, lub tylko na czerwony Takie drobne dziwactwa hehe.
Witam w klubie.
Glosnosc muzyki w aucie tez ustwiasz na 6/11/16/21 zamiast 5/10/15/20?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów