18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 13 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
Zagapił się na zakręcie
Barnellini • 2020-07-28, 16:57
Kierowca autobusu koniecznie musiał coś sięgnąć w czasie jazdy. W drugie części filmu od 50. sekundy widać co go zatrzymało.

Fuck lefties!!!
Zgłoś
Payan 2020-07-28, 17:28 6
Telefonik to taki rozpraszacz. Powinien pójść siedzieć na kilka lat, tak dla przykładu.
Zgłoś
McQurwa 2020-07-28, 17:46
wszyscy pasażerowie szukaj tej pieszej

We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.

Zgłoś
Ludobojstw0 2020-07-28, 18:18 8
Nie znasz dnia nocy ani godziny minuty sekundy pory roku
Zgłoś
pro_avenger 2020-07-28, 18:24 6
Jebnął w pieszopizdę.
Zgłoś
T3RMINATOR 2020-07-28, 19:11 37
Ja się pytam. Po co tam lazła?!
Zgłoś
DonKutassinio 2020-07-28, 19:45 4
oboje debile

Piszę raz i nie wracam, chuj mnie interesuje twoja odpowiedź. Jak chcę pogadać z kimś inteligentnym do gadam do siebie.
Zgłoś
Cudak 2020-07-28, 19:52 1
WciagamGwozdzieNosem napisał/a:

oboje debile

Oboje kolego, oboje.
Zgłoś
craig133 2020-07-28, 19:53 2
Pewnie sięgał po amfetamine
Zgłoś
23456789 2020-07-28, 19:53 4
Pajan napisał/a:

Telefonik to taki rozpraszacz. Powinien pójść siedzieć na kilka lat, tak dla przykładu.

Od kiedy droga to chodnik ? Nic by się nie stało gdyby głupią baba tamtędy nie lazła.
Zgłoś
ZajętyPelikan 2020-07-28, 20:01 5
2345678964367587986854334 napisał/a:

Od kiedy droga to chodnik ? Nic by się nie stało gdyby głupią baba tamtędy nie lazła.

Nic by się nie stało, gdyby sięgnął po to coś na prostej. Abstrahując od tego, że zabił kobietę, to jeszcze rozpiździł autobus...
Zgłoś
contracts 2020-07-28, 20:20 2
Uchwyt kurwa! Uchwyt! Czemu stary tej bladzi na uchwycie nie trzymał? A kierowca telefon też na uchwycie. Temu panowie kurwa! Uchwyty do trzymania pyty!
Zgłoś
Japiszon 2020-07-28, 20:52
contracts napisał/a:

Uchwyt kurwa! Uchwyt! Czemu stary tej bladzi na uchwycie nie trzymał? A kierowca telefon też na uchwycie. Temu panowie kurwa! Uchwyty do trzymania pyty!

Super kurwa jesteś. Komentuj wiecej
Zgłoś
Presty 2020-07-28, 21:36
I takim ciulom sie daje prawo jazdy
Zgłoś
Mar0 2020-07-30, 18:03
~T3RMINATOR napisał/a:

Ja się pytam. Po co tam lazła?!

pewnie chciała skoczyć z mostu, ale autobus ją wyprzedził.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów