📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
mariusz3pl napisał/a:
Pewnie nurkował gdzieś w murzynowie
Mi się zdaje, że to czyszczenie kanałów w Amsterdamie, w skrócie to by wychodziło murzynowo
TylerPL napisał/a:
A ja w rzeczach po babci takie cudo znalazłem kiedyś:
daj warstwe z overlay na napisy next time i kliknij tu i tam next time bo jest zbyt unify
Szary_Jeleń napisał/a:
Wisła, Warszafka.
Nie to u ciebie za.domem dawidy bankowe czy inna kozia dupa
TylerPL napisał/a:
A ja w rzeczach po babci takie cudo znalazłem kiedyś:
Mamy na sadolu prącia, uśmiałem się
W oryginalnym zastosowaniu miało to chyba służyć do redukcji cellulitu.
Exclip napisał/a:
Nie to u ciebie za.domem dawidy bankowe czy inna kozia dupa
o ból dupy widzę
p47 napisał/a:
troche za duzo tych ustawionych filmikow tutaj. moderatorzy powinni sie wziac do roboty. kwejk nam sie robi
Właściciel jest ten sam
Spółka Cube Investments jest wydawcą m.in. serwisów Kwejk.pl, Jbzd.com.pl i Sadistic.pl
jbzd.com.pl .
stopwar napisał/a:
Właściciel jest ten sam
Spółka Cube Investments jest wydawcą m.in. serwisów Kwejk.pl, Jbzd.com.pl i Sadistic.pl
.
Tak jest. Polecam zobaczyć kto jest wiceprezesem zarządu!
Tetrix napisał/a:
daj warstwe z overlay na napisy next time i kliknij tu i tam next time bo jest zbyt unify
To nie jest photoshop kretynie. To prawdziwe pudełko babci. Masz tutaj foto ze wszystkich stron:
stopwar napisał/a:
Właściciel jest ten sam
.
Tak jest. Polecam zobaczyć kto jest wiceprezesem zarządu!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów