📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
aj tam, ja mam wiecej jedzenia w klawiaturze niz w lodowce.
przykro mi ale kariery światowej tym nie zrobicie
Tak przy okazji, powinni uważać przy takim czyszczeniu kompa... gdy wentylatorki się kręcą ( pod wpływem strumienia powietrza ) wytwarza się napięcie i można w ten sposób łatwo spierdolić kompa =) Choć po tym co ten komputer wytrzymał, nawet kąpiel w pobliskim ścieku nie zrobi na nim wrażenia
Powiem tylko tyle, że jeszcze nie slyszałem aby ktoś tak kompa rozjebał jak pisze gosucherry.
Kurwa, nie czyscic komputera odkurzaczem, bo wam elektronika jebnie! Kupic sprezone powietrze i wtedy wszystko ok.
mam taka sama obudowe:)
@Adiro
nie wiem skąd masz taką opinię, ale jestem żywym przykładem, że się mylisz. Jeśli podałeś prawdziwą datę urodzenia to czyszczę komputery prawie tyle lat ile ty masz i jakoś nigdy nie udało mi się tak zepsuć komputera. No chyba, że ty jeździsz końcówką rury po płycie głównej i odrywasz elementy smd...
a sprężone powietrze nadaje się do wydmuchiwania monet spod szafy. Tylko unosi kurz, a rozprężony CO2 może osiąść na elektronice i jeśli włączysz kompa za wcześnie to zrobisz zwarcie
nie wiem skąd masz taką opinię, ale jestem żywym przykładem, że się mylisz. Jeśli podałeś prawdziwą datę urodzenia to czyszczę komputery prawie tyle lat ile ty masz i jakoś nigdy nie udało mi się tak zepsuć komputera. No chyba, że ty jeździsz końcówką rury po płycie głównej i odrywasz elementy smd...
a sprężone powietrze nadaje się do wydmuchiwania monet spod szafy. Tylko unosi kurz, a rozprężony CO2 może osiąść na elektronice i jeśli włączysz kompa za wcześnie to zrobisz zwarcie
Ja tak w pracy też czyszczę każdego roku. Jakbym czyścił co 2 lata to by wyglądało podobnie jak na filmie. Komputery stoją na hali produkcyjnej gdzie się strasznie pyli. Zabezpieczyć się nie da, a wbrew pozorom sprzęt dużo zniesie i od +5 do +35 i działa bez wyłączania cały rok. Jeszcze nigdy nic się nie uszkodziło a czyściłem już tak tysiące razy.
No ale na studiach myślałem że "informatyk" siedzi cały czas w biurze i się nie brudzi A spróbuj tylko mieć alergię hehe
No ale na studiach myślałem że "informatyk" siedzi cały czas w biurze i się nie brudzi A spróbuj tylko mieć alergię hehe
O ja jebie, radzę ściszyć jak słuchacie na słuchawkach :]
Ból.
Ból.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów