📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Hm, nie lepiej odkurzaczem..?
i na gielde jako nowka sztuka lezak magazynowy
Jeżeli na samym początku idea nie wydaje się absurdalna, nie ma dla niej żadnej nadziei. - Albert Einstein
ten komp ma jeszcze stację dyskietek 3,5 cala, stary grat
Zapyziały ale w międzyczasie był modernizowany, zasilacz nie od zestawu i taki czysty, ram dokładany bo pewnie mało było. Przypuszczalnie jest to coś pokroju P4 2GHz na jakimś Asusie. No i dysk WD jakieś 40-80GB.
po tylu latach dzięki sadisticowi odnalazłam swoje powołanie chce czyścic komputery sprężonym powietrzem!
mialem taka samą obudowe
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów