📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Ma głos jak Przemysław Borkowski
Klawa gierka !
To gra dla tych, którym nie idzie NFS ani nawet Tetris, a chcą się jakoś dowartościować
Kolejny wesołek, który chce zaistnieć w sieci rzucając mięchem? ehhh.
Szkoda, że kolega nie odróżnia prawej strony od lewej, mówiąc o rozmieszczeniu elementów na ekranie.
Taki cwany a taki głupi
Szkoda, że kolega nie odróżnia prawej strony od lewej, mówiąc o rozmieszczeniu elementów na ekranie.
Taki cwany a taki głupi
jest już kanał o marnych grach tylko że z Iwoną niestety.. koleś podłapał temat i się lansuje.
Zero kurwa oryginalności na tym YT.
Zero kurwa oryginalności na tym YT.
spoko ,niezły jest
Youtubowa społeczność idiotów i gimbusów.
idiota, wypierdalac z glownej z tym gownem !!!
9. "To jest sadistic, tu można wyzywać, nie szanować i mieszać ludzi z błotem" - a właśnie, że nie, SADYZDM TO NIE JEST BRAK SZACUNKU, KULTURY I ELEMENTARNEJ WIEDZY ORTOGRAFICZNEJ, a z tym niektórzy lubią sobie ten portal utożsamiać.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów