18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 15:58
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
o................n 2013-07-17, 15:09 4
Kurwa jaki syf, takie "recki" powinny trwać max 5 minut, parę przekleństw, suchar i do widzenia. Na dodatek co to za moda na odkopywanie gier z przed 7 lat?
Zgłoś
gamer2012 2013-07-17, 16:36 1
taki duzy a sepleni. jebany seplenik.
Zgłoś
zsakuł 2013-07-17, 16:39 1
kupiłem za 10 w dniu premiery. zajebista giera

You're Never Fully Dressed Without a Smile
Zgłoś
khazalot 2013-07-17, 17:14 1
Zapierdalać na galery
Zgłoś
schranz21 2013-07-17, 17:18 1
To Rutkowski wymyślił Gangnam Style
Zgłoś
dudidudi 2013-07-17, 17:40 2
skoro uważa, że gra jest chujowa i nie wie co o niej powiedzieć, to po co ją recenzuje
Zgłoś
Ibiki 2013-07-17, 18:07 1
@up
Wyświetlenia?
"Sława"?
Nudzi mu sie?
Mamy za mało żałosnych v-logerów?
Zgłoś
MrCollie 2013-07-17, 18:35 3
Trochę wyjaśnienia:
1. W Zagrajmy w crapa ten człowiek ocenia ciulowe gry komputerowe. Specjalnie jest tak zrobione, a często pomysł na recenzje podsyłają mu ludzie.
2. To jest jedna z jego serii video na youtube. Są też inne poważniejsze. Np. w innych filmikach ciekawie opowiada o tym jak kiedyś się grało lub o grach na commodore.
3. Tak poza tym pierdolicie... pozerski cienias itp. Sami byście nagrali najwyżej jakieś gówno jak wasze własne wyczyny po pijaku.
4. Jak komuś się podoba to obejrzy na youtube i nie widzę sensu wstawiania więcej tego na sadola ( już był jakiś filmik z nim)

Zresztą ludzie tu są ekspertami od wszystkiego i nie podoba im się prawie nic oprócz śmierci, bólu, bluzgania na rząd i europę, eksterminowania czarnych, arabów i pedałów.
Zgłoś
B................S 2013-07-17, 18:46 4
@MrCollie po chuj wyjasniasz? Koles jest zalosny i tyle, usmiech na mej twarzy pojawil sie raz. Jak wylaczylem to gowno.

I co do tematu uzyje cytatu z filmiku "nie wiem co myslal tworca tworzac to gowno".
Zgłoś
Ecne 2013-07-17, 19:22 1
fakt, gra wyglada smiesznie, ale dopierdalac sie do grafika ze sofa ma 24 polygony ? dla goscia ewidentnie wiecej znaczy lepiej, dla kazdego normalnego grafika mniej znaczy lepiej ale co tam.. zwyczajnie widze w tym filmie tylko nieuzasadniony hejt
Zgłoś
Dziadzia40a 2013-07-17, 23:26 1
Widzę go po raz drugi na sadolu (przypadkiem sie na niego natknąłem) i moim zdaniem to ten recenzent jest lekko upośledzony i jedyną szkołą jaką skończył jest najbliższa dla niego podstawówka. Język jaki używa jest na poziomie debila... Współczuje kiedyś ew. jego ślepej i bezrękiej dziewczynie bo na jej miejscu wstydziłbym się wyjść z nim na ulicę. Porażkowe zachowanie, gada o gimbusach z pogardą a sam nawet sie do nich nie dostał czyt. zatrzymał się na et. 6 kl. szkoły podst. Przykro, że tacy ludzie sa oglądani przez społeczeństwo, że wgl żyją i egzystują.... Na stos z takimi, na chuj to opisuje chujowe gry, nikt nie każe mu w nie grać, a jego podnieta jest na poziomie orgazmu kozy ciapetego.
Zgłoś
KMD 2013-07-18, 0:10 2
hahahah

Oplułem się pepsi kiedy pokazywał, jak kroczy bokiem oooo kurwa!

Dziewczynki zapraszam na pw
Zgłoś
Niedorozjebywalny 2013-07-18, 15:33 1
debile jebane on jest spoko
Zgłoś
Rakiz 2013-07-18, 22:08 1
Animacja chodu w bok mnie osobiście rozjebała
Zgłoś
lisza22 2013-07-19, 16:44 1
coś czuję że wszyscy bez maści na ból dupy, "...będę zapierdalać na galerze, sami, robiąc kółka wokół Australii..."
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów