📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
tylko kluski z mordy musiałby wyjąć i zmienić ten drażliwy ton jakby był synem znanego TUSKulA
ciekawe czy jest misja z małą madzią i jej matką
Na chuj wrzucać taką chujozę? Ni to śmieszne, ni to ciekawe. Plus recenzja gry sprzed xx lat. :|
- Yoda
Wkurwiający tym jak nie wiem co. Czepia się gry za 9zł, porównuje ją ze światowym hitem, a na dodatek nie umie się wysłowić po polsku. Chyba ma za wysoki zasiłek, bo w przeciwnym razie zająłby się czymś pożytecznym.
Żenada. Jeśli to jest najlepszy odcinek, to boje się nawet pomyśleć jakie są inne ;x
Koleś chce się przypodobać gimbusom, i to jeszcze takim co im staje od słowa "kurwa""chuj""pierdole". A może poprostu innych nie zna?
Koleś chce się przypodobać gimbusom, i to jeszcze takim co im staje od słowa "kurwa""chuj""pierdole". A może poprostu innych nie zna?
Kolejny vloger pierdolony, szarańcza to przy nich pikuś.
Their stuff at least sticks together"
Reszta jest równie chujowa. Nawet sobie nie wyobrażasz jak boli mnie to, że widzę tutaj tego pozerskiego cieniasa.
Piwa za temat nie dałem, bo wiem, że nie wszyscy (raczej większość) chcą go tu oglądać, a sam wybrałem się na YouTube'a.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów