📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:40
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
O i chyba umar mimo ze wybiegł powinni truchło zostawić aż zgnije.
Zasysacz napisał/a:
O i chyba umar mimo ze wybiegł powinni truchło zostawić aż zgnije.
Trupy zwierząt sprząta się z drogi.
Ten sprzedawca już wprawiony ..widać że takie akcje ma chyba codziennie ..wyjebał dwie kulki kolesiowi..odłożył spokojnie gnata i poszedł dalej sobie towarować lodówkę z browarami
Spokój i opanowanie jak po ataku węża. Najpierw kulka, a potem idzie za ofiarą zobaczyć kiedy zdechnie.
Ciekawe czy sprzedawca poniesie mimo wszystko jakieś konsekwencje że zabił czy raczej order od policji i milutki poklepanie po plecach? Bo to że odwiedza go koledzy zabitego jest raczej pewne...
satariel napisał/a:
Trupy zwierząt sprząta się z drogi.
No nie wiem często zwyczajnie się rozjeżdża albo jakiś bezpański pies w końcu zszamie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów