📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
@nepster: jestem realista, na M5 mnie moze w ciagu paru lat bedzie stac. Na moje "nierealistyczne marzenie" w postaci Astona DBS czy V12 Vantage juz nie.
Zanim pogadamy o wyprzedzaniu i o niebezpieczenstwie, to przejedzcie sie takimi maszynami a nie 30 minut tira rodzinnym vanem wyprzedzacie....
M5 e34 to moje marzenie. Tylko niestety wacha droga, części jeszcze droższe.
Zobacz jak sami sobie ludzie robią. Mógł stracić prawko, stracił życie.
Zawód: syn.
No gdzie tu te fajne furki ???
nepster ale jesteś zjebem lol - na którekolwiek z tych według ciebie zjebanych aut będziesz zarabiał przez pół swojego wszawego życia. Tak aston martin V12 ale jesteś kurwa debilem z głową chyba w dupie bo nie w chmurach.
To jest najlepsze w takich pajacach jak ty "no M5tka co za syf kurwa czemu nie Koenigsegg" a jeździsz pewnie fiatem bravo 1.4 (o ile takim wypasem chociaż po pewnie nawet prawka nie masz). No straszne, że pęknięta szyba haha - takie auto to już na złom.
@KIERR
M5 E34 trochę już starawe lepiej dozbierać na E39 (jeździłem tym i tym i co V8 to V8 ) - pamiętaj tylko żeby nie mieć pękniętej szyby bo takie auto to już szrot
To jest najlepsze w takich pajacach jak ty "no M5tka co za syf kurwa czemu nie Koenigsegg" a jeździsz pewnie fiatem bravo 1.4 (o ile takim wypasem chociaż po pewnie nawet prawka nie masz). No straszne, że pęknięta szyba haha - takie auto to już na złom.
@KIERR
M5 E34 trochę już starawe lepiej dozbierać na E39 (jeździłem tym i tym i co V8 to V8 ) - pamiętaj tylko żeby nie mieć pękniętej szyby bo takie auto to już szrot
Y0SH, nie posraj się
pokson napisał/a:
Zanim pogadamy o wyprzedzaniu i o niebezpieczenstwie, to przejedzcie sie takimi maszynami a nie 30 minut tira rodzinnym vanem wyprzedzacie....
O dokładnie to. Ci kolesie na filmiku wciskają gaz i są już momentalnie przed wyprzedzanym samochodem. Mają parę sekund widoczności na zakręcie i są w stanie je wykorzystać. A Janusze jadą swoją corsą 1.2 i ledwo na prostej są w stanie taczkę wyprzedzić.
Ty chuju! To ja czekam całe 1:41, żeby zobaczyć jak ten chuj się w końcu rozpierdala, a tu nic! Znajdę Cię!
No niektóre manewry słabe, jakby w 0:48 z naprzeciwka jechał drugi taki miszczu to by szybko zweryfikowali umiejętności oceny sytuacji. Ogólnie też kiedyś jeździłem jak poparzony, no ale z tego się wyrasta 3 miesiące po zrobieniu prawka... Co innego w jakimś miejscu bezpiecznym (nie mówię przystosowanym, bo torów to mamy...)
Jest taka prawidłowość, że największy ból dupy mają jebane cioty które codziennie muszą męczyć się w swoim reno megane bez klimy i zamontowanym 10- letnim gazem bez homologacji
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów